Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Към Нинова: Как ще се справите като премиер с кризата в Перник? Това не е работа на политиците, казва тя

Политика

Към Нинова: Как ще се справите като премиер с кризата в Перник? Това не е работа на политиците, казва тя

Към Нинова: Как ще се справите като премиер с кризата в Перник? Това не е работа на политиците, казва тя - Tribune.bg
Снимка:

„Искам да няма повече рискове – как ще го направят... Не е работа на политиците, да викнат експертите. Да излезем от разговора за тръби.“ Така лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори през смях на въпрос от NOVA какво би направила тя, за да реши водната криза в Перник. „Разговорът е важен и не е смешен. И отговорността е на политиците – иначе в ареста“, получи отговор от водещия Нинова.

Тя коментира и вота на недоверие към правителството, който беше внесен вчера от БСП в НС. „Искаме този вот да мине, работим за промяна на управлението. ГЕРБ трябва да понесат отговорност как са управлявали. С кого и как ще се коалираме се казва по време на кампания“, каза тя.

Според нея голяма част от обществото в момента мислело като БСП. Служебният кабинет трябва да положи усилия за справянето с воданата криза, която е в цялата България, смята Нинова.

Решението за национален ВиК холдиг било взето в кризисна ситуация. „Иизглежда малко паническо. Тази структура ще обхване 50-60% от язовирите, които са с национално участие. Тоест, големи ВиК дружества остават извън него, а това не решава проблема“, допълни Нинова.

Според нея арестът на Нено Димов е ход за потушаване на напрежението.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

румен петков Толкова злоба и омраза насадиха заедно с президента,че се надявам да оберат плодовете с допълнителни екстри.Това са психиатрични случаи,които са частни,но се превръщат в обществени и е крайно време някой да ги спре...
21.01.2020 11:22 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети