Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Камбитов се завръща в ГЕРБ и оглавява общинската структура в Благоевград

Политика

Камбитов се завръща в ГЕРБ и оглавява общинската структура в Благоевград

Камбитов се завръща в ГЕРБ и оглавява общинската структура в Благоевград - Tribune.bg
Снимка:

Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов се връща в ГЕРБ и оглавява общинската структура на партията в  областния център, предава „Струма“.

Камбитов ще е и регионален отговорник, т.е връзката на Изпълнителната комисия на партията с областта, стана ясно от думите на Цветомир Паунов на вчерашното областно събрание. Той говори пред присъстващите общински председатели и кметове на ГЕРБ.

Андрей Новаков продължава да бъде областен председател на ГЕРБ като състава и правомощията на областното ръководство остават непроменени. Паунов е дал  висока оценка за работата на Новаков, който по думите му е сред най-разпознаваемите евродепутати, организирал успешно множество избори. Той изразил уверението си, че Камбитов и Новаков ще направят добър екип в името на партията и нейното бъдеще.

Даниела Савеклиева, която беше временно начело на общинската структура ще бъде секретар в  областното ръководство. На събранието е било казано още, че „амбициите са големи, ГЕРБ се стабилизира и подготвя за предстоящите европейски избори“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ГЕРБ
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати