Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каназирева: С подкрепата на правителството в област Пловдив се ремонтират 200 км пътища

Политика

Каназирева: С подкрепата на правителството в област Пловдив се ремонтират 200 км пътища

Каназирева: С подкрепата на правителството в област Пловдив се ремонтират 200 км пътища - Tribune.bg

„Въпреки пандемията и предизвикателствата, пред които ни изправи COVID-19, работата по важните инфраструктурни проекти в Пловдивска област не е спирала, защото това е наш основен приоритет. За пример ще посоча, че за този период от година и половина на територията на Пловдивска област с подкрепата на правителството се реализират ремонтни дейности на близо 200 километра пътна инфраструктура, което  не се е случвало досега". Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област Дани Каназирева по време на посещението си на Околовръстното шосе на града, където започна вторият етап от реконструкцията на важния път.

Ремонтът обхваща следващите 6 км. в участъка между кръстовището с „Коматевско шосе“ и пресичането с „Кукленско шосе".

Иван Тотев, ГЕРБ: Продължаваме с политиката за насърчаване на инвестициите и с икономическата трансформацияИван Тотев, ГЕРБ: Продължаваме с политиката за насърчаване на инвестициите и с икономическата трансформация

„Целта на ПП ГЕРБ е Брутният вътрешен продукт на страната да нарасне до 100 милиарда евро до 2025 г. и същевременно с това икономиката да се трансформира. Да се възстанови изгубеният БВП по време на кризата. Всъщност през последните години с навлизането на IT технологиите икономиката на България се трансформира. Те заемат все по-голяма част от националния доход. Това е процес, който вече работи. Това развитие, тази промяна вече се случва в България, това е сериозна промяна на икономиката” – това коментира областният координатор на ПП ГЕРБ и втори в кандидатската листа инж. Иван Тотев.

„Високотехнологичните предприятия са повече. Когато преди 15 години дойдеше инвеститор, който шиеше на ишлеме, хората се радваха, но днес вече си избираме инвеститора, който да реализира бизнеса си в региона”, подчертава той и даде пример с развитието на автомобилния сектор и откритите предприятия в автомобилостроенето.

Проф. д-р Григор Горчев: Правителството създаде стабилна основа за развитие на държавата, нека да надграждаме, а не да рушимПроф. д-р Григор Горчев: Правителството създаде стабилна основа за развитие на държавата, нека да надграждаме, а не да рушим

„Аз влизам в политиката, защото смятам, че има с какво да съм полезен. През последните години правителството създаде стабилна основа за развитие, върху която трябва да се надгражда, а не да се руши”, категоричен бе проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС в Плевен, по време на среща с работещите в голяма плевенска фирма - лидер в производството на отливки от алуминиеви сплави.

„Пред Плевен има отлични перспективи за развитие. Много е хубаво, че тук има такива успешни производства и добри предприемачи. В индустриалната зона най-добре се вижда създадените благоприятни условия от страна на правителството за инвестиции и икономически растеж. Нашата страна и нашата област имат нужда този модел на управление да продължи. Нека повече да работим и по-малко да даваме празни обещания”, заяви още проф. Горчев.

Росица Кирова и Александър Матеев присъстваха на първата копка на реконструкцията на водопроводната мрежа в ЧупренеРосица Кирова и Александър Матеев присъстваха на първата копка на реконструкцията на водопроводната мрежа в Чупрене

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова и Александър Матеев присъстваха днес на официалния старт за реконструкцията на водопроводната мрежа на четири села в община Чупрене.

„Правителството изпълнява своите ангажименти към хората от Северозападна България”, заяви водачът на листата Росица Кирова.

Общата стойност на проекта е за над 3,3 млн.лв – осигурени от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони и националния бюджет. Срокът за изпълнение на обекта е 520 календарни дни, а реконструкцията обхваща селата Долни Лом, Горни Лом, Репляна и Средогрив.

Кметът инж. Методи Чимев и Христо Терзийски дадоха старт на втория етап от ремонтните дейности в най-големия дупнишки квартал

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Кюстендил Христо Терзийски присъства на старта на втория етап от ремонтните дейности в ж.к. „Бистрица” в Дупница. Проектът на стойност над 1,2 млн. лв. е продължение на първия, в който бяха подменени канализация, водопровод, изградени улици, тротоари и обособени паркинги.

„Ето, че дойде времето да започнем и втория етап от дейностите в най-големия квартал на града. Изпълнителите имат една година срок за реализация, но имам уверението им, че ще се постараят и по-бързо да приключат. Предстои изграждането на няколко детски площадки, пешеходни алеи, озеленяване, кътове за отдих и спорт, с което естетическият изглед на квартала ще бъде съвсем различен, а и от полза за жителите. Използвам възможността да отправя апел към живущите тук да проявят търпение и разбиране, защото е от полза за всички ни, а на изпълнителите спорна и безаварийна работа“, каза инж. Чимев преди да гръмне бутилката с шампанско.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети