Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кандидат-депутат на Цветан Цветанов се отказа от политиката

Политика

Кандидат-депутат на Цветан Цветанов се отказа от политиката

Снимка:

Джема Грозданова няма да участва на изборите

Джема Грозданова, едно от водещите лица в „Републиканци за България“, е взела решение да напусне политиката. За това тя информира в профила си във Фейсбук.

Както когато завърших медицина ми беше несвойствено да чувам Доктор пред името си (защото когато завършиш тепърва започваш да се учиш), така и години наред не се определях като политик. Научих се след години слушане и четене. И сега малко съжалявам, че наученото няма да бъде от полза“, написа тя.

Радвам се, че видях политиката отблизо. Независимо как тя се оценява от хората, това е начинът. Останах, докато от работата ми имаше реален резултат за държавата. Нека и двете партии, чрез които пребивавах и още пребивавам в политиката да работят за разбиранията на дясното и избирателите си. Въпреки размитите граници, дясното заслужава подкрепа. Ще дойде ден, в който в България ще има и ще се води истинска политика. Няма да участвам активно в предстоящата кампания и ще чакам този ден. Не за себе си, а за всички“, се казва още в публикацията ѝ.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още