Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кандидат-кмет на „Оборище“ покани Борис Бонев да му помогне с решаване на проблемите

Политика

Кандидат-кмет на „Оборище“ покани Борис Бонев да му помогне с решаване на проблемите

Кандидат-кмет на Оборище покани Борис Бонев да му помогне с решаване на проблемите - Tribune.bg
Снимка:

„Първите 100 дни са изключително важни за всеки един кмет. Това са дните, в които се запознава с проблемите и предприема конкретни действия за решаването им. Лесно е да критикуваш и да снимаш всяка крива фуга, всяко криво паве, всяка дупка. Но е трудно да си кмет, да търсиш решения и да работиш!“. Това обяви във Фейсбук кандидат-кметът на столичния район „Оборище“ Петър Митев.

В неделя кандидатът на ГЕРБ/СДС излиза срещу Николай Александров от ДБ.

„Затова, ако спечеля изборите в район “Оборище”, каня Г-н Борис Бонев от Спаси София, в качеството му на общински съветник да работи заедно с мен за решаването на проблемите на район “Оборище” и неговите граждани! Очаквам от него да присъства на всеки приемен ден на кмета, поне през първите 100 дни от мандата! Нека работим заедно за едно по-красиво “Оборище”, написа кандидат-кметът.

Той обещава да създаде обществен съвет към района. В състава му да покани изявени личности от всички сфери на обществото.

„Съветът ще бъде отворен и за моите опоненти в тази предизборна кампания. Интересите на гражданите в района и на софиянци са над всякакви политически обвързаности и винаги ще се ръководя от тях!“, казва Митев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети