Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кандидат-кметът на район „Искър“ провери напредъка по обновяването на 3 спортни площадки в района

Политика

Кандидат-кметът на район „Искър“ провери напредъка по обновяването на 3 спортни площадки в района

Кандидат-кметът на район Искър провери напредъка по обновяването на 3 спортни площадки в района - Tribune.bg
Снимка:

На площадките се изграждат съоръжения за баскетбол, хандбал и волейбол

Кандидатът за кмет на район „Искър“ от ГЕРБ /СДС/ Ивайло Цеков обсъди с жители на района запазването и развитието на зелените и паркови  площи, както и инициативата за бъдещо провеждане на фермерски пазари в район „Искър”.

Заедно с кандидата за общински съветник Лорита Радева, Цеков провери напредъка по реновирането на трите спортни площадки в район „Искър“, които в момента се обновяват. До реновирането им се стигна благодарение на финансиране от общинския приватизационен фонд, одобрено от Столичния общински съвет след техен съвместен доклад. Площадките се намират до бл. 45 на ул. „Тирана“, бл. 161 на ул. „Илия Бешков“ и на ул. "Иван Арабаджията".

На площадките се изграждат съоръжения за баскетбол, хандбал и волейбол. Обновяват се настилките и се изгражда соларно LED осветление, което ще позволи използването им и в тъмната част на денонощието.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Цеков Този нищо не направи за Дружбите, увеличи проблемите, циганизира квартала, мръсен въздух, шум, никакво саниране, прост и много корумпиран. Готов е за затвора.
04.10.2019 14:13 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп