Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кандидатът за кмет на Карнобат Владимир Крумов получи силна подкрепа от своите съграждани

Политика

Кандидатът за кмет на Карнобат Владимир Крумов получи силна подкрепа от своите съграждани

Кандидатът за кмет на Карнобат Владимир Крумов получи силна подкрепа от своите съграждани - Tribune.bg
Снимка:

Той подчерта, че голямата му цел е пълна промяна в качеството на живот в Карнобат

Силна подкрепа от жители на Карнобат, народните представители от ГЕРБ, както и от кандидатите за кметове от област Бургас получи Владимир Крумов. Като кандидат за кмет на Карнобат пред пълния площад в центъра на града, той представи акценти от програмата за управление и екипа си от съветници, с който застава зад нея.

Събитието уважиха бургаските депутати Галя Желязкова, Ася Пеева и Диана Саватева, председателят на парламентарната Комисия по земеделието и храните Мария Белова, кандидатите за кметове на Бургас, Поморие и Сунгурларе – Димитър Николов, Иван Алексиев и Георги Кенов.

„Времето в Карнобат е спряло и това символично го показва неточният часовник тук, на централния площад. 12 години е достатъчно, нека общината се развива „на висока скорост“. Да обновяваме училища и детски градини, спортни площадки и футболни игрища, да оправим крайните квартали като „Възраждане“ например“, категоричен бе Владимир Крумов.

Той подчерта, че голямата му цел е пълна промяна в качеството на живот в Карнобат с конкретна програма от очертани приоритети. „Аз съм с вас и един от вас – жител на този град. 4+3 е равно на 7 дни в седмицата работа, работа, работа за бъдещето на Карнобат. Защото за да има промяна, няма време за почивка и бягане от отговорност“, заяви кандидатът за кмет пред съгражданите си.

„Владимир Крумов е енергичен, млад и амбициозен човек, който иска да развие Карнобат“, посочи Иван Алексиев.

Подкрепата си даде и Георги Кенов, който родом е от Карнобат и голяма част от професионалната си реализация е осъществил в града: „Дълги години работих в Общинската болница за хората на Карнобат. Ние сме съседни общини и се надявам да имаме възможността да си помагаме, да надграждаме постигнатото. С голямата енергия, която имаме всички ние от ГЕРБ като екип, промяната може да се случи - нов стандарт за община Карнобат“

„Познавам Владимир Крумов отдавна от работата му като заместник-областен управител и имам добър поглед, той е запознат с всички предизвикателства и проблеми в областта, но и в Карнобат най-вече. Със сигурност е подготвил амбициозна програма за развитието на Карнобат – строителство на спортна зала, ремонт на всички училища и пенсионерски клубове, рехабилитиране на пътни участъци. Нека този край на областта от трудолюбиви и добри хора да се развива, да има спокойствие за възрастните и възможности за младите семейства и подрастващите поколения“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и кандидат за нов кметски мандат в Бургас Димитър Николов.

В празничната програма на събитието взеха различни фолклорни състави, както и спортни клубове с демонстрационна програма.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети