Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров: Целта е победа на първи тур

Политика

Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров: Целта е победа на първи тур

Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров: Целта е победа на първи тур - Tribune.bg
Снимка:

Ще надграждам, няма да руша екипи, структури и човешки съдби, категоричен беше той

Целта е ясна – победа на ГЕРБ в Пловдив на първи тур. Това заяви за „Марица“ Здравко Димитров, който преди броени часове получи официална номинация като кандидат за кмет на Пловдив.
Очаквам спортсменска предизобрна кампания с феърплей и сериозен дебат, насочен към хората и развитието на града. Всички сме пловдивчани и няма какво да делим. Познавам опонентите си и не очаквам нечестна игра, каза още Димитров.

Той беше категоричен, че ще надгражда над направеното до момента в Пловдив, а то е сторено с усилията на всички хора от ГЕРБ, подкрепата на премиера Бойко Борисов и участието на бизнеса и гражданите. „Няма да руша екипи и структури, нито ще променям човешки съдби. Ще разчитам на целия експертен потенциал на администрацията. Естествено, всеки човек и политик има свои житейски и управленски идеи. В този смисъл ще има промяна, защото аз и Иван Тотев сме различни като хора. Нека обаче никой в администрацията не се притеснява от чистка. Не съм човек, който се занимава с интриги, не страдам от чувство за лидерство на всяка цена или реваншизъм. Всички заедно трябва да работим за Пловдив и за пловдивчани“, каза още Здравко Димитров.

Той уточни, че разчита на екипа си в Областна управа да продължи успешно започнатите проекти, защото те са много важни за целия регион и за Пловдив. Все още не е ясно кой ще го замества като областен управител, когато Здравко Димитров излезе в отпуск заради кампанията за местния вот. По отношение на номинациите за районни кметове и общински съветници той каза, че има свои виждания, но ще се съобрази с мнението на хората, които гласуваха на събранията по райони.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Дий Това показва пълната инфантилност на герб - по точно игричките на Бойко Борисов
15.08.2019 20:56 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати