Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кандидатът за служебен премиер Димитър Главчев отива утре сутрин при Радев

Политика

Кандидатът за служебен премиер Димитър Главчев отива утре сутрин при Радев

Кандидатът за служебен премиер Димитър Главчев отива утре сутрин при Радев - Tribune.bg
Снимка:

На 5 април президентът Румен Радев ще се срещне на „Дондуков“ 2 с кандидата за служебен министър-председател Димитър Главчев, на когото на 30 март възложи да предложи състав на служебно правителство.

В съответствие с основния закон на България държавният глава ще проведе задължителните консултации с представители на парламентарните групи в 49-ото Народно събрание

Очаква се на срещата утре Димитър Главчев да представи пред държавния глава проектосъстав на служебен кабинет. По конституция президентът назначава служебен кабинет след консултации с парламентарно-представените политически сили.

Ето съобщението от "Дондуков" 2

На 5 април, петък, от 9.30 часа в изпълнение на чл.99, ал.5 от Конституцията президентът Румен Радев ще се срещне на „Дондуков" 2 с кандидата за служебен министър-председател Димитър Главчев, на когото на 30 март възложи да предложи състав на служебно правителство. В съответствие с основния закон на България държавният глава ще проведе задължителните консултации с представители на парламентарните групи в 49-ото Народно събрание, съобщиха от прессекретариата на президентството.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети