Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева: Не трябва омразата да осакатява живота ни, добротворчеството ще бъде първостепенна кауза за мен

Политика

Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева: Не трябва омразата да осакатява живота ни, добротворчеството ще бъде първостепенна кауза за мен

Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева: Не трябва омразата да осакатява живота ни, добротворчеството ще бъде първостепенна кауза за мен - Tribune.bg
Снимка:

„Гордея се, че съм отгледала децата си в България, радвам се на три прекрасни деца и на един смел и любящ съпруг. Така се разви животът ми, че още от дете спортът ме научи на дисциплина и себеотдаване, с които постигнах национални рекорди, които навършиха 33 години само преди три дни“, заяви в началото на своето слово кандидатката за вицепрезидент Невяна Митева.

„Повече от 3 десетилетия службата ми за родината осмисля живота ми, даде ми самочувствие. Работата ми обаче в неправителствения сектор по различни каузи и оказване на помощ на деца с различни нужди и семейства, ми донесе удоволествореност“, допълни още Митева.

Тя сподели, че е взела решението си да се включи в тази надпревара, защото е време за обединение. „Не трябва омразата да осакатява живота ни. Благодаря на всеки един от вас, че застанахте до нас с имената си, историята си, постиженията си и достойнството си“.

Митева благодари на проф. Анастас Герджиков за отправената покана, като заяви, че за нея това е огромна чест и отговорност.

„Знам колко е ценно доверието и ще дам всичко от себе си и добротворчеството ще бъде първостепенна кауза за мен. Вие всички ме накарахте да повярва, че можем да дадем смисъл на думите - наистина обединени“, каза още Невяна Митева.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Невяна Митева
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати