Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Карадайъ честити рождения ден на Доган: Казахте много неща и очертахте бъдещето

Политика

Карадайъ честити рождения ден на Доган: Казахте много неща и очертахте бъдещето

Карадайъ честити рождения ден на Доган: Казахте много неща и очертахте бъдещето - Tribune.bg
Снимка:

 ДПС за нас е школа, която ни дава знание, повели и посвещение. И Вие сте наш Учител. Вашето присъствие в живота на ДПС и в политиката е безценно. Така лидерът на  ДПС Мустафа Карадайъ поздрави почетния председател на партията д-р Ахмед Доган по случай неговия 68-ми рожден ден.

 Вие сте наш Учител. И това не е пресилено. Вашето присъствие в нашия живот, в живота на ДПС и в политиката е безценно. Историческите събития в последните години, месеци и дни го доказват, написа още лидерът на ДПС.

 

Ето го и целия пост на Мустафа Карадайъ:

 Честит рожден ден, уважаеми господин Доган!

За всички нас, за които ДПС е кауза и обща съдба, днес е Празник. ДПС за нас е школа, която ни дава знание, повели и посвещение. И Вие сте наш Учител. И това не е пресилено. Вашето присъствие в нашия живот, в живота на ДПС и в политиката е безценно. Историческите събития в последните години, месеци и дни го доказват. Установяваме за пореден път колко внимателно, съзнателно и отговорно трябва да си учим уроците, да четем и да анализираме. Осъзнаваме колко много неща сте казали и очертали бъдещето...

Скъпи господин Доган, от свое име и от името на всички от ДПС, Ви пожелавам здраве, много успехи и щастие! Нека още дълги години в заедност да вървим по Пътя. Не забравяйте, всички ние, ДПС, България, имаме нужда от Вас, от Вашия глас, от Вашата визия, от Вашите насоки. Историческото Време го изисква.

С огромна благодарност и признателност Ви пожелаваме хубав празник!

За много години!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети