Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Карадайъ за третия мандат: Политиката не трябва да се превръща в бойно поле

Политика

Карадайъ за третия мандат: Политиката не трябва да се превръща в бойно поле

Карадайъ за третия мандат: Политиката не трябва да се превръща в бойно поле - Tribune.bg
Снимка:

ДПС ще участват много отговорно и сериозно в консултациите при президента за третия мандат, посочи пред журналисти в парламента лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

"В тази сложна ситуация наличието на политическа криза създава допълнителни проблеми в страната и политическата криза трябва да бъде решена", настоя политикът. По думите му заявката за смяна на модела ГЕРБ не се случва.

"Новият модел е моделът на задкулисието на олигархията на медийни и енергийни босове да редят кабинети по молове и по джипки. Това не бива и не трябва да се случва", предупреди Карадайъ. 

"Политиката и политическият терен не трябва да се превръщат в бойно поле, а участниците в политиката трябва да се състезават със своите идеи и предложения за преодоляване на кризите, за подобряване на живота на хората и за сигурността, стабилността и бъдещето на България", изтъкна лидерът на ДПС. Той призова час по-скоро да се отиде на избори.

"Участниците да имат такова поведение в предизборната кампания, че след изборите да възстановим нормалността и в политиката, и в държавата, да възстановим демокрацията и да решаваме проблемите на хората", апелира в заключение Мустафа Карадайъ. 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Реалистична ли е инфлацията от 17% за година?
Покажи резултати Скрий резултати