Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Карадайъ: Готови сме за предсрочни избори. България има нужда от евроатлантическо правителство!

Политика

Карадайъ: Готови сме за предсрочни избори. България има нужда от евроатлантическо правителство!

Карадайъ: Готови сме за предсрочни избори. България има нужда от евроатлантическо правителство! - Tribune.bg
Снимка:

Готови сме за предсрочни избори. България има нужда от евроатлантическо правителство! Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадай в Джебел.Той и ръководството на Движението уважиха празника на града 19 май.

Тук, от този площад, трябва да заявим на много висок глас: готови сме за предсрочни парламентарни избори. В тези трудни времена след Ковид-кризата и войната в Украйна, в България трябва да има ценностно, хомогенно управление. Евроатлантическо правителство трябва да управлява България, категоричен бе Мустафа Карадайъ.

България има нужда от евроатлантическо правителство. Българските граждани имат нужда от ясна посока на властта. Българският бизнес има нужда от ясно поведение на властта и от нейната подкрепа. Българските граждани имат нужда от подкрепата на властта. А днес България няма такава власт, заяви още лидерът на ДПС. И още веднъж подчерта: "Ние сме готови за предсрочни парламентарни избори, за да има ценностно евроатлантическо управление в България. За да има стабилност в България. За да можем да преодоляваме кризите. За да има помощ за бизнеса, за да има помощ за българските граждани.".

Лидерът на ДПС припомни полицейския тормоз над членове и симпатизанти на ДПС по време на предизборните кампании миналата година.

Нашите баба и дядовци ни казаха, че от времето на смяната на имената до днес милиция в къщите им не е влизала. Но през 2021 година преживяхме и това на изборите, каза Карадайъ. И благодари на всички за подкрепата на изборите през 2021 година!

Времената са сложни и тревожни, а ние имаме власт, която не може да говори със собствените си партньори, камо ли да има комуникация между власт и опозиция, което е задължително в такива трудни и кризисни времена, подчерта Мустафа Карадайъ.

 


Топ новини

виж още
Актуална тема