Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Карадайъ за изборните акции на Рашков: Има пълзящ фашизъм у нас

Политика

Карадайъ за изборните акции на Рашков: Има пълзящ фашизъм у нас

Карадайъ за изборните акции на Рашков: Има пълзящ фашизъм у нас - Tribune.bg
Снимка:

„Искам да съм категоричен, не го приемайте като китайско мъчение, защото този пълзящ фашизъм ние сме тези, които трябва да го пресечем. Ние сме тези, които трябва да спрат това безобразие“, обърна се към колегите си в зала председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Така той защити ежедневните протести на депутати от групата си срещу отговора на вътрешния министър Бойко Рашков на депутатско питане за репресиите на МВР по време на последните избори. Представителите на ДПС настояват на страницата на парламента да бъде променен статута на въпроса към Бойко Рашков от 15.12.2021г. като неотговорен, тъй като не са предоставени исканите данни.

„Полицията беше превърната в милиция. Има незаконно нахлуване в домовете на инвалиди. Призоваваме НС да си изпълни ролята и никой от тук нататък да си позволи да прекрачва закона, да спрат репресиите и никой да не си позволява да прави такива неща с политическите си опоненти“, категоричен бе лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Според него нахлуването по домовете на възрастни симпатизанти на движението е продължило и след изборите.

„В демократична европейска държава, в 21 век това се случва без законно основание. Ние искаме да се извърши проверка“, призова Карадайъ.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

attropo Когато ПРОСТАЦИ гласуват за ПРОСТАЦИ - така става!Ненормални,антибългари,*пейзани*,*многУ Антилигйентни* - това са!
02.03.2022 13:55 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп