Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Карадайъ за офшорките на Пеевски: Как една фирма хем е декларирана, хем не е!?

Политика

Карадайъ за офшорките на Пеевски: Как една фирма хем е декларирана, хем не е!?

Карадайъ за офшорките на Пеевски: Как една фирма хем е декларирана, хем не е!? - Tribune.bg
Снимка:

"Какво има разкрито в „Пандора Пейпърс“, попита риторично журналистите председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Той бе помолен да коментира дали Движението ще ревизира отношението си към бившия депутат Делян Пеевски след международното журналистическо разследване. Според обявените резултати Делян Пеевски не е декларирал три свои офшорни фирми.

„Това, което чух от г-н Пеевски пред медиите, мисля, че е достатъчно ясно. Декларирана фирма, която е собственик на други фирми, как не е декларирана? Кое не е декларирано?“, поинтересува се Карадайъ. Той бе категоричен, че от съдържанието и собствеността на участието, съдържанието ние се декларира.

„Декларираме това, което имаме като юридическо лице, аз също попълвам декларации. Не искам аз да обяснявам кое какво е, поне аз го прочетох през медиите. Ако нещо не е ясно, прочетете го още веднъж“, настоя председателят на ДПС.

Тази неделя движението трябва да избере и свой кандидат за президент, стана ясно от изказването му. 

 Той припомни, че Централният съвет на ДПС е решил да издигне свои кандидатури и съгласно решенията на Централния съвет в неделя предстои ЦОБ и Централният предизборен щаб да вземат решенията за това кои ще са кандидатурите. На въпрос дали е възможно кандидатът на ДПС за президент да бъде преподавателят по конституционно право проф.Георги Близнашки, председателят на ДПС Мустафа Карадайъ коментира: "Не противоречи на законите на физиката".

 
 

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети