Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Акъл и съвети мога да дам на дъщеря ми, ако ми поиска!

Политика

Каракачанов: Акъл и съвети мога да дам на дъщеря ми, ако ми поиска!

Каракачанов: Акъл и съвети мога да дам на дъщеря ми, ако ми поиска! - Tribune.bg
Снимка:

Има разделение на властите, коментира вицепремиерът

„Акъл и съвети мога да дам на дъщеря ми, ако ми поиска! И аз не обичам някой да ми се бърка в работата в МО. И казах преди един месец, че аз докато съм министър, аз не съм си позволил да използвам армията за политика и няма да позволя докато съм министър в армията да има политически вмешателства и влияния. Щом има разделение на властите, всеки, според правомощията, които са му дадени, да си гледа работата и да си я върши“. Това заяви пред журналисти във Велико Търново вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Той коментира изказване на главния прокурор Иван Гешев, че Каракачанов е един от хората, които „давали акъл“ на прокуратурата.

„Този спор е емоция, ако питате мен, но е лош знак. Правите ли си вятър на устата вие? Вижте, аз акъл на никого не съм давал! Като министър на отбраната издавам заповеди на моите подчинени. 30 години е това, което наблюдаваме. 30 години разделение, противопоставяне, всеки дърпа чергата или електората! 30 години се делихме на червени, сини, комунисти, антикомунисти, Левски, ЦСКА, монархисти и републиканци, русофили и русофоби“, изброи Каракачанов.

Иначе лидерът на ВМРО заяви, че не може да не приветства главния прокурор за действията по отношение на битовата престъпност.

„Защото аз по тази тема говоря много години. А моите колеги политици не искат да слушат, защото им е неприятно да слушат за проблеми. Така че главният прокурор в момента правилно действа, дай Боже да е постоянна политика в неговия мандат”, отбеляза министърът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати