Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: До края на мандата ще свършим толкова работа, колкото не е вършена 30 години

Политика

Каракачанов: До края на мандата ще свършим толкова работа, колкото не е вършена 30 години

Каракачанов: До края на мандата ще свършим толкова работа, колкото не е вършена 30 години - Tribune.bg
Снимка:

През последните години са вложени значителни средства за модернизация на Българската армия, отбеляза той

Моята амбиция е до края на този мандат да свършим толкова работа, колкото не е вършена в последните 30 години. Това каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов пред журналисти след успешните изпитания на танкове Т-72, ремонтирани в завод „ТЕРЕМ - Хан Крум” ЕООД в Търговище.

„Продължават процесите на повишаване на бойните способности на Българската армия - модернизация, ремонт на съществуващата техника и придобиване на нова“, заяви той.

По думите на Каракачанов това е част от амбицията, която са си поставили самият той, военното ръководство и командирите на видовете въоръжени сили.

Той посочи, че освен вече сключения договор за новите бойни самолети, преговорите за нови бойни кораби за Военноморските сили и бойни машини за Сухопътните войски, се извършва ремонт на съществуващата техника.

Каракачанов отбеляза, че специално на танковете, използвани от Сухопътните войски, подобен заводски ремонт не е правен от 10 години. Той сподели още, че се поддържат и ремонтират и основните бойни самолети, използвани от Военновъздушните сили.

Министърът на отбраната подчерта, че през последните години са вложени значителни средства за модернизация на Българската армия.

Каракачанов посочи ощe, че намалява процентът на незаетите длъжности във Въоръжените сили, расте броят на кандидатите за военна служба.

Според него това е пътят за преодоляване на некомплекта в Българската армия в следващите години.  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

ЕДУАРД СНОУДЪН 22 ПО ЗАПОВЕД НА СВИНИТЕ ОТ ЦРУ, ВСИЧКИ СЪВРЕМЕННИ ТЕЛЕВИЗОРИ ИМАТ ВГРАДЕН ЧИП ЗА КАМЕРА И ПОЛЗВАТ ЗА МИКРОФОН ПИЩЯЛКАТА НА ВГРАДЕНИЯ ГОВОРИТЕЛ. АКО Е ПРЕЗ КАБЕЛНА ИМ ТРЯБВА ОФИЦИАЛНО РАЗРЕШЕНИЕ ОТ СЪОТВЕТНАТА СТРАНА. АКО ОБАЧЕ Е ВЪРЗАН КЪМ ИНТЕРНЕТ СИ БЪРКАТ, КАКТО БЪРКАТ НА МАЙКА СИ В СМРЪДОЛЯКА :) СОФТУЕРА ЗА КИТАЙСКИТЕ БОКЛУЦИ СЕ ПРАВИ В СКОЛКОВО, А КОЛХОЗНАТА СВИНЯ ОБИЧА ДА БЪРКА В ГЪЗЪ НА МАЙКА СИ, КЪДЕТО Е ПРАВЕНА :) ТАЯ "ЕКСТРА" ВИ Я УРЕДИ ЕДНА КОЛХОЗНА КУ РВА, НА ЕДИН КОРАБ В МАЛТА :) А ЕДНА БАНКЯНСКА РАЗПОРЕТИНА, "ЦИФРОВИЗИРА" КЕ НЕФА, ЗА ДА МОГАТ ДА СЕ СЛЕДЯТ И ПОДСЛУШВАТ ВСИЧКИ :)
21.07.2020 16:52 / Отговор
ЕДУАРД СНОУДЪН 22 ВЪВ ВСИЧКИ БЕЛИ ДЪРЖАВИ, ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗОРИ ВЕЧЕ СА С "ЕКСТРА" МНОГО ГОЛЯМА ЧАСТ И ОТ РАДИАТА ЗА КОЛА, СА С МИКРОФОН ПРЕЗ БЛУТУТА :) АКО ИСКАТЕ ДА НЕ ВИ ПОДСЛУШВАТ И ГЛЕДАТ, ДОКАТО ЧУКАТЕ :) ЦЯЛАТА ЕЛЕКТРОНИКА В КЪЩИ ТРЯБВА ДА Е НА ЕДИН РАЗКЛОНИТЕЛ С КЛЮЧ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ :)
21.07.2020 16:52 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ И МЕН МЕ ПОДСЛУШВАТ! МОЖЕ И ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ИМ СЕ РЕМ В УШИТЕ :) А НА БРАТ МИ СПЕЦИАЛНО РАЗВАЛИХА СТАРАТА ПЛАЗМА, ЗА ДА ГО ПРИНУДЯТ ДА КУПИ НОВ И ДА МОГАТ ДА НИ ГЛЕДАТ И ПОДСЛУШВАТ, КАТО ХОДЯ У ТЯХ. РЯДКО ХОДЯ ВЕЧЕ И СЕДИМЕ НА ТЕРАСАТА ;) А НА ПАТОКА ДОНАЛД, ЩЕ МУ ОТРЕЖА КУХАТА КРАТУНА! И ЩЕ СИ НАПРАВЯ НОЩНО ГЪРНЕ. ДА НЕ СТАВАМ, А ДА СИ ПИ КАЯ В НЕГО. :)
21.07.2020 16:53 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ Я КАТО ХОДИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ПИТАЙТЕ БАНКЯНСКАТА РАЗПОРЕТИНА, КАКВИ ДРУГИ "ЕКСТРИ" ВИ Е УРЕДИЛА :) ...ТУКА ЕДНО ВРАБЧЕНЦЕ МИ ПОДСКАЗВА, ЧЕ КОАЛИЦИОННИТЕ... ПЕДАЛИ НЕ СА УВЕДОМЕНИ ЗА ВСИЧКИ "ЕКСТРИ". ....JA SAM SELJAK VESELJAK ;)
21.07.2020 16:54 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ВСИЧКИ ОСЪДЕНИ ПО СВЕТА НА СМЪРТ, Е ДОБРЕ ДА СИ ЗНАЯТ :)
В КОЛХОЗНАТА КОЧИНА, СЪЩО ВСИЧКАТА ЕЛЕКТРОНИКА ЗА ДОМА И АВТОМОБИЛИТЕ Е С "ЕКСТРИ" :)
А ЦЯЛАТА СВЕТОВНА ПОЛИТИЧЕСКА ИЗМЕТ МЪЛЧИ И СЕ ПРАВИ НА УЛАВА!
КАКТО КАЗАХ - МЕЖДУНАРОДНА СВИНСКА ШАЙКА. :)
...ВЕЧЕ НЕ ПОЛЗВАМ ЧУКА! ТАТЕ МИ ДАДЕ 2 БОЙНИ СЕКИРИ.
С 2-ТЕ РЪЦЕ ДА КОЛЯ :)
И СЕСТРА, ХАСПЕЛ ЩЕ Я ЗАК ОЛЯ!
https://dox.abv.bg/download?id=6e26a0ef54
21.07.2020 16:58 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети