Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов е изследван за COVID-19

Политика

Каракачанов е изследван за COVID-19

Снимка:

Направил си е теста преди 5 дни

Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов се е тествал за COVID-19. Това е станало преди 5 дни. Тестът е бил отрицателен. Това съобщи самият Каракачанов пред Нова ТВ.

Преди време стана ясно, че за коронавирус е изследван и премиерът Бойко Борисов. Тестове са направени и на ген. Венцислав Мутафчийски и всички членове на Националния щаб. На всички резултатите са отрицателни.

„Когато свърши извънредното положение заради коронавируса, поне 1 месец ще е нужно на фирмите, особено на по-малките, за да си стъпят на краката и да възстановят дейността си до такава степен, че да могат да си плащат задълженията“, коментира още Каракачанов.

„Ако банките ги притиснат, ще ги фалират и унищожат. И ще напълним Германия с нова работна ръка”, коментира Каракачанов, мотивирайки предложенията на ВМРО за справяне с кризата. Сред тези предложения са незабавното изплащане от страна на държавата на всички задължения към фирми и граждани, отлагане на плащането на кредити от юридически и физически лица, засегнати от извънредните мерки, както и отлагане на плащането на данъци до края на извънредното положение плюс 1 месец.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още