Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Готови сме за избори на 28 март

Политика

Каракачанов: Готови сме за избори на 28 март

Каракачанов: Готови сме за избори на 28 март - Tribune.bg
Снимка:

„Най-важно е изборите да бъдат осигурени, да има гаранции за здравето на хората и да бъдат честни“. Това заяви министърът на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, цитиран от БГНЕС.

Вицепремиерът подчерта, че е изцяло в прерогативите на президента да обяви датата на предстоящия парламентарен вот, но е трябвало да направи това едва след политически консултации с парламентарно представените партии. „Тези неща би трябвало първо да се консултират с парламентарно представените партии, тогава да се обсъжда датата. Не първо да се обявява датата, после да се правят коментари“, смята Каракачанов.

За коментираната вече дата, лидерът на ВМРО бе категоричен: „Готови сме за 28 март. Готови сме да се явим и самостоятелно, и във формат „Обединени патриоти“. Каракачанов отрече да са водени разговори за предизборна коалиция с ГЕРБ. „Такъв вариант във момента въобще не е обсъждан, тъй като не е поставен на масата. Ако бъде поставен, вие ще научите“, каза той пред журналистите.

На въпрос защо не се помисли за онлайн гласуване, Каракачанов отговори: „Като наблюдавах някои от събитията в САЩ, ставам все по-малко фен на онлайн гласуването“.

Във връзка с обсъжданата тема за липсата на медицински хеликоптери в страната военният министър подчерта, че Министерство на здравеопазването трябва да каже дали военните хеликоптери „Кугар“ могат да бъдат използвани за медицински цели, ако бъдат преоборудвани и припомни, че армията ни била готова да даде до 4 машини.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Мина Каракачанов, шапка ти свалям за познанията по история , но вземи да свалиш десетина килца, че като се премениш с лятната униформа и се препашеш с колан, приличаш на хамбургски салам.И не знам кой ще ви иска за коалиционен партньор , след като сте майстори в изнудването.
06.01.2021 13:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети