Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Къде САЩ видяха това „македонско малцинство“ – в докладите на грантови НПО-та ли?!

Политика

Каракачанов: Къде САЩ видяха това „македонско малцинство“ – в докладите на грантови НПО-та ли?!

Каракачанов: Къде САЩ видяха това македонско малцинство – в докладите на грантови НПО-та ли?! - Tribune.bg
Снимка:

„Гледат на България като на Занзибар, не знаят проблемите и пишат ей така. Да попитам тези хубостници в Държавния департамент на САЩ какво е това македонско малцинство – те гледат някакви доклади от соросоидни организации и грантови НПО-та, които се хрантутят, за да плюят по България“. Това заяви пред ПИК TV лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов като разкритикува опорните точки от годишния доклад за правата на човека на САЩ. Какво са „ОМО Илинден“ – всичките са на заплата в Скопие, това е платено „малцинство“, което ни карат да признаваме, допълни лидерът на ВМРО. И се възмути: „Какви репресирани македонци има в България?! Някакви си пишат доклади – нека пишат каквото си искат. Нека те въведат тексаско малцинство и аризонско малцинство. Само че политиката там е да интегрира всички и да ги направи американци. Откъде накъде те си укрепват държавността, а ние да я разбиваме“, каза министърът на отбраната.  Що се отнася до гей браковете, той припомни, че и в САЩ не са разрешени. „Да сте ме чули да критикувам държави, които са разрешили гей браковете? Не. Само че за моята държава не намирам за нормално някой да си прави експерименти. Ние не сме ограничили нито един гражданин. Семейството по божиите и природните закони е създадено от мъж и жена, жена и жена не могат да имат възпроизводство, както и мъж и мъж. Кои се тези 32 пола, които признават? Аз за два съм чул. На мен няма да ми е приятно да наричат жена ми 1, а аз 2 или да ме наричат осеменяващ родител, а нея раждащ родител“, възмути се вицепремиерът.

„Три партии – на Манолова, на Цветанов и „Да, България“ подкрепят политиката за гей бракове и за македонско малцинство. Аз не я подкрепям. Аз нямам ли право на мнение“, запита реторично лидерът на ВМРО.

„Кой ще ми говори сега да се изправи България. Манолова ли? Тя докато беше в БСП наведе България. Нека първо тя да се изправи. Мутри вън! Ама кои мутри, на които бяхте адвокати ли, да не говорим за цялата менажерия там да признаваме еднополови бракове“, посочи той. По темата с шпионския скандал Каракачанов заяви, че всичко е в ръцете на съда. “Военното разузнаване и ДАНС разкриват тези опити и трябва да ги разкриват и парират. Нямам право са влизам в подробности, но мога да Ви кажа, че тази група е наблюдавана повече от 6 месеца и там участва и военното разузнаване с някои мероприятия, които ще влязат в учебниците“, посочи той по шпионския скандал в полза на Русия. „Но интересен факт е, че ние се въоръжаваме и модернизираме, армията стана най-авторитетна институция на страната, личният състав се окомплектова и проблемите започнаха да се решават. Това им е интересно на руснаците – какви възможности придобиваме в региона на Черно море“, обясни министърът на отбраната.

По случая с черните чували пред дома на премиера Каракачанов заяви, че това е свързано с партията, която се изправя или навежда. „Имаше и мирно протестиращи, които провокираха полицаите, слагайки слама пред тях. Полицаите бяха обект на агресия – те не мятаха бомбички, а срещу тях мятаха“.

„Не е лошо след изборите политиците да седнат на една маса и да се разберат какво трябва да се случи в България. Дали ще е ляво или дясно правителството, трябва да се седне на диалог, да се разберат какво ще правят с държавата“, подчерта още вицепремиерът. Според него мерките в страната не трябва да се отхлабват. „Истината е, че трябва да се вземат мерки за преодоляване на икономическата криза“, заяви той. Трябва да се облекчи визовия режим с Русия и Турция – това са 80 милиона плюс 130 милиона пазар. Говоря за летния сезон и трябва да има компенсация за туризма, заяви още Каракачанов. Миналата година предложихме помощ за чартърите, за да могат те да доведат туристи, посочи той.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети