Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов към Кънев: Не сте изпратен в ЕП, за да обслужвате интересите на розово-зелените марионетки

Политика

Каракачанов към Кънев: Не сте изпратен в ЕП, за да обслужвате интересите на розово-зелените марионетки

Каракачанов към Кънев: Не сте изпратен в ЕП, за да обслужвате интересите на розово-зелените марионетки - Tribune.bg
Снимка:

Г-н Кънев, спрете да петните името на България в ЕП, призова лидерът на ВМРО

За пореден път алогичен коментар от Радан Кънев. Отново хули срещу нещо, което ние в България се опитваме да направим, за да подобрим живота на над 200 хил. хора, които живеят в югозападната част на страната. Това написа във „Фейсбук“ лидерът на ВМРО, министър на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов.

Ето цялата публикация:

Г-н Кънев, спрете да петните името на България в ЕП. Не за това сте изпратен в Европарламента, нито да обслужвате интересите на розово-зелените марионетки, които взимат милиони, за да броят мравките в Кресненското дефиле, докато гледат планината от луксозните спа хотели.

Същите тези, подкрепени от същите като Вас ултралиберали от ДБ спряха строежа на втория лифт в Банско и изядоха хляба на хиляди семейства, на стотици малки и средни предприемачи в региона. Сега Вие, очевидно приемайки героичната поза на техен говорител, твърдите, че се застъпвате за важните за бизнеса проблеми, докато в същото време заставате срещу държавата си и икономическия напредък на целия район.

Жалко е предвид поредната демонстрация на антибългаризъм, че на табелката с името Ви в ЕП стои и името на България.

Държавата ни има нужда от АМ „Струма“. Хората в региона имат нужда от икономически растеж, който може да се постигне с адекватна за динамиката на ЕС инфраструктура. Сега работещият път е единствената връзка с част от Югозападна България. Ако стане бедствие, авария или проблем, засягащ националната сигурност, този регион може да се окаже напълно изолиран. Знаете ли колко хора губят живота си всяка година по трасето именно заради неговата натовареност и липсата на алтернативен път? 235 жертви през последните години и над 500 катастрофи. Давам Ви информацията. Или и това не Ви интересува?

Като мислите, че има проблеми, направете си труда като евродепутат да видите какво може да помогнете. Спрете да си вадите евтини политически дивиденти, като подритвате живота на шофиращите през дефилето и като саботирате опитите на правителството да подобри жизнения стандарт на стотици хиляди българи в Югозападна България.

И искам да разбера Вие какво предлагате? Да похарчите още няколко стотици милиона повече за тунели и други съоръжения. Добре – Вие ли ще ги дадете или Вашите зелени приятели, които така и така взимат добри траншове и харчат едни безотчетни пари. Едва ли!

Отново българският данъкоплатец трябва да извади сумата за Вашите претенции. Сума, която може да е достатъчна да се изгради и другата проблемна връзка – тази с Видин. И там живеят български граждани, г-н Кънев.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Пепа По-добре да не свързват името и идеите на Раданчо с България, че си е срамна работа как се обявява срещу държавата и колко лесно се е продал
20.11.2019 17:06 / Отговор
Оффф Радан Кънев е поредният алчен човечец, който не знае какво да прави в ЕП и се оставя да бъде манипулиран от някакви, които си вярват, че са зелени.
20.11.2019 17:20 / Отговор
Иван Явно Каракачанов се бърка – Радан Кънев е изпратен в ЕП от олигарха Иво Прокопиев с цел да дискредитира България и да стопира проекти за милиарди, с които страната може да дръпне напред!
21.11.2019 12:29 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети