Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов към РС Македония: Не търсете скандала другаде, при Вас е, „колеги“, огромен е

Политика

Каракачанов към РС Македония: Не търсете скандала другаде, при Вас е, „колеги“, огромен е

Каракачанов към РС Македония: Не търсете скандала другаде, при Вас е, колеги, огромен е - Tribune.bg
Снимка:

„Колегите“ и „приятелите“ в Скопие се опитват всячески да отвлекат вниманието от огромния лобистки скандал, който ги свързва със словенската фабрика за клевети „ИФИМЕС“. Вместо да кажат едно елементарно „извинявайте, сгрешихме“, се опитват да го играят като крадеца, който вика дръжте крадеца. Не успяват дори да прикрият паниката си, която ги е обзела заради следите на парите, отиващи до лобистите от Любляна. Или как са били финансирани „словенците“ и най-вече как продължават да бъдат финансирани и „насочвани“ от правителство в Скопие срещу София. Това написа в профила си във Фейсбук вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

„Всичко се знае, „колеги“, ще се постараем да узнаят съвсем скоро и европейците“, обърна се към Скопие Каракачанов.

Той напомни, че във въпросните анализи, направени от съветниците на Заев, България е представена като една „изкуствена държава“, без българи, но пък населена с „насила българизирани и оковани във вериги македонци“.

„За тях България е била и продължава да бъде „фашистка държава“. За тях канцлерът Меркел е „шефката на балканската мафия в ЕС“ , а с нейната партия ХДС са „тайни фенове“ на нацизма и Хитлер. Не търсете скандала другаде, при Вас е, „колеги“, в собствения Ви двор, и е огромен, европейски“, категоричен е министърът на отбраната.

И допълва: „На снимката на конференция, организирана от словенските лобисти от „ИФИМЕС“, могат да се видят до премиера Заев неговите двама съветници - шефове на „ИФИМЕС“ - носещи звучните словенски имена Зиад Бечирович и Бахтияр Аляф. Пред тях са „колегите“ Виктор Димовски - шеф на АНБ (Агенцията за национална сигурност на РСМ), Зоран Верушевски - съветник по национална сигурност, както и сръбските му съветници Зоран Башанович и Александър Обрадович.“  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати