Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Не бива да унивате! ВМРО не спечели тази битка, но тепърва предстои „войната“

Политика

Каракачанов: Не бива да унивате! ВМРО не спечели тази битка, но тепърва предстои „войната“

Каракачанов: Не бива да унивате! ВМРО не спечели тази битка, но тепърва предстои войната - Tribune.bg
Снимка:

„Здравейте, съратници. Отмина денят на изборите. Все още Централната избирателна комисия не е оповестила окончателни данни, но прогнозата е, че ВМРО няма да има представителство в 45-ия парламент“.

Това призна в емоционален статус във Фейсбук председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той благодари на всички, които на гласували и на всички, които са подкрепили ВМРО.

„Благодаря, че и за Вас „България е над всичко“ и водещо в решенията Ви и на първо място е националният интерес. Искам да гарантирам на всеки един българин, дал доверието и гласа си за ВМРО, че ние няма да Ви предадем! Дори извън парламента ВМРО с всички сили ще отстоява интересите Ви, за които работихме и последните четири години – доходи, семейство, сигурност. Всячески ще продължим да браним българския интерес в Македония – защото там компромис на никаква цена не бива да има!

Горе главите, приятели! Не бива да унивате! ВМРО не спечели тази битка, но тепърва предстои „войната“ – а тя е за най-ценното – България“, завършва той поста си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

plebs ВМРО постъпи крайно егоистично. Вместо самостоятелно явяване, трябваше да потърси разширяване на коалицията. Щото няма по-читави представители на консерватизма у нас. Адмирации за свършеното като част от управляващите, но трябва и разширяване на представителството в европейската група на консерваторите. От партия КОД явно са готови за сътрудничество.

Повече екипност и се гответе за нови избори.
05.04.2021 17:06 / Отговор
АГЕНТ ИВАН Какво да кажем на тези,че само месец и нещо преди кампанията се отдели партията от Обединени Патриоти с явни намерение да влезе в Парламента и така да бъде оставена ГЕРБ и СДС коалоицуията сама срещу глутницата на ДС БКП формациите? Да не е агентурен ход,трик?
05.04.2021 17:16 / Отговор
АГЕНТ ИВАН Какво да кажем на тези,че само месец и нещо преди кампанията се отдели партията от Обединени Патриоти с явни намерение да НЕ влезе в Парламента и така да бъде оставена ГЕРБ и СДС коалицията сама срещу глутницата на ДС БКП формациите? Да не е агентурен ход,трик?
05.04.2021 17:18 / Отговор
Надблюдател Аз също мисля, че този път агент Иван го "активираха", за да саботират патриотите! Още когато станаха скандалите около президентството,Каракачанов се обяви за ...'увеличаване правомощията" на Президента! Да не говорим,че кмет на ВМРО /Елин Пелин/ посрещаше Радев като "месия", с камбанен звън! Завъртя някоя друга сделка с оръжие и май даде на заден за да се хареса!
05.04.2021 19:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати