Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов недоумява какво очаква Бобоков: Как си представяте да влияя на прокурори?

Политика

Каракачанов недоумява какво очаква Бобоков: Как си представяте да влияя на прокурори?

Каракачанов недоумява какво очаква Бобоков: Как си представяте да влияя на прокурори? - Tribune.bg
Снимка:

Сутринта бизнесменът обяви, че е разочарован от вицепремиера и негов кум

Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов е бил изненадан от разочарованието на Пламен Бобоков от него. Каракачанов не крие дългогодишното си приятелство с бизнесмена, на когото е кум и кръстник на децата му. Тази сутрин пред БТВ обаче Бобоков се оплака, че вицепремиерът не му помага в момента.

„Красимир Каракачанов е едно от големите ми разочарования и не искам да го коментирам... В момент на трудности човек разбира кои са истинските му приятели“, заяви Бобоков.

„Аз не се отказвам от приятелите си, когато те изпаднат в нужда. Аз съм му се обаждал поне три пъти, след като беше освободен, щото в края на краищата ние сме приятели. Аз не знам за какво да е разочарован. Ако някой си мисли, че аз имам власт върху прокуратурата и ще си позволя да влияя на прокуратурата, може да се разочарова. Нито имам властта, нито съм си позволявал върху съд, прокуратура, пък ако щете и полиция, като вицепремиер отговарящ за полицията и за част от службите, да им оказвам каквото и да било влияние или давление при изпълнение на техните задължения“, категоричен беше вицепремиерът.

Бизнесменът Бобоков в момента е разследван заедно с брат си за нелегален внос на боклук от Италия.

„Иначе отношенията бяха ни нормални. Всъщност, сутринта чух и аз това, което сте чули и вие. Може би е очаквал и аз не знам какво. Но как си представяте, че аз ще отида и ще се опитам да оказвам влияние на прокурори. Това не е нормално“, каза Каракачанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Az-коментар Каракачанов, ама наистина сте навързани като свински черва! Кога те слушахме от югозападния регион да бистриш политиката - младо наперено, кога стана коалицианен партньор, кога стана министър на отбраната, кога вицепремиер дори, та и кумец си станал на един от големите български милионери. И това ако не е изконният стремеж да влезеш в някакъв елит, да влезеш сред отбраните, независимо на каква цена, който всъщност представлява, казано по нашенски, че сте се навързали всичките като свински черва. Ставате близки приятели, кумове, кумци, големият елит на богоизбраните в страната ни. Някъде имаше и съобщение /може да е фалшива новина/ за назначаване на бащата на работа с много висока заплата в някоя от фирмите на Бобоков. Въобще, всички съвсем сте се омазали.
02.07.2020 17:01 / Отговор
Az-коментар 2 Колкото до статията на Г. Милков в 24 часа - Милков е голям и опитен журналист - но Осанна, голяма защита на Бобоков, саме дето разглежда само някои от аспектите на ситуацията, други игнорира. Явно за да прокара тезата си трябва да коментира-анализира избирателно. Но някак си къде остава въпросът с морала, двойния стандарт на мислене и поведение, задкулисността, неправомерността, тенденциозността в подходи, изкривяване на всичко, което е в разрез с твоите интереси. Безсмислено да се влиза в детайли, но очаквам повече от големия български журналист.
02.07.2020 17:03 / Отговор
Az-коментар корекция в коментара по-горе - накрая на текста не "очаквам", а "очаквах"
02.07.2020 17:05 / Отговор
Тартаковер От коментарите на "Az-коментар"разбрах, че имало нещо публикувано от Г.Милков в "24 часа". Споделям мнението му за Милков, но не съм сигурен, че ще имам достатъчно психически сили за да прочета още нещо за българската политическа мръсотия. Ще помисля. Относно този помияр Министър на войната, който сполучливо е наричан Шкембе-войвода, едва ли има нормален българин(от всички политически партии, включително неговата!), който да не го е опознал като един дебел ибрикчия на всеки, само с една цел, да захлеби от власт и съответно парите от нея. Жалко че такива политически блудници са хората, които днес определят съдбите на България. Те ще се държат с всички сили за въжето теглещо ги нагоре, но от нас зависи да го отрежем.
02.07.2020 21:28 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати