Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Новите министри са професионалисти, не нечии хора

Политика

Каракачанов: Новите министри са професионалисти, не нечии хора

Каракачанов: Новите министри са професионалисти, не нечии хора - Tribune.bg
Снимка:

„Министрите в оставка се заменят с професионалисти в съответните ресори, а не с нечии хора“. Това заяви пред БТВ вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов по отношение на твърдението, че предложените днес кандидатури са приближени хора до депутата от ДПС Делян Пеевски.  

„Когато искаш да свалиш едно правителство можеш да намериш всякакви аргументи. И всеки, който бъде предложен може да го наречеш, както си искаш. Не е справедливо към хората, които смениха министрите в оставка. Кирил Ананиев е един от най-добрите финансисти, проф. Ангелов нима не е специалист?“, посочи още Каракачанов.

Относно коментарите, че предложеният за министър на МВР гл. комисар Христо Терзийски е ръководел акцията в Росенец, Каракачанов категорично отрече.

„Лично аз изразих мнение, че на хората, които са изразили първи желание за проява, именно хората на г-н Христо Иванов, трябва да им бъде осигурен достъп. Това е законът – първи по време, първи по право“, коментира вицепремиерът.

Каракачанов обясни, че министърът на туризма Николина Ангелкова е била от квотата на НФСБ и затова я замества друг член на партията – вицепремиерът Марияна Николова. Той изрази мнение, че протестите са полезни, защото играят ролята на катализатор.

„Промени, които сме искали да се случат, но са оставали на заден план – хората казаха, че тези неща трябва да се случват. Те катализираха по-бързото решаване на някои проблеми. Днес представихме четиримата министри. В понеделник или вторник на обществото ще бъдат представени икономическите мерки за справяне с последиците от COVID-19“, допълни Каракачанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

А Всичките са на Пеевски.
23.07.2020 18:51 / Отговор
Уфф! Стига с тази претоплена манджа!
23.07.2020 20:01
Христо Позор за Цв. Ризова, която вчера превърна предаването си в трибуна на терористите от метрото! Ризова, не се ли срамуваш от сина си?!?
23.07.2020 20:03 / Отговор
Кина И ти ли бе, Каракачанка, си професионалист? Не можеш ад се наведеш от дебелина,а си министър на отбраната! Позор за армията си ти, нещастен професионалисте!!!
23.07.2020 22:36 / Отговор
Мила Ако Ананиев е толкова голям специалист-икономист, що търсеше в здравното министерстов?
23.07.2020 22:38 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети