Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Няма как с 64 депутата ПП-ДБ да нахалстват за самостоятелно управление

Политика

Каракачанов: Няма как с 64 депутата ПП-ДБ да нахалстват за самостоятелно управление

Каракачанов: Няма как с 64 депутата ПП-ДБ да нахалстват за самостоятелно управление - Tribune.bg
Снимка:

„Няма как да имаш 64 депутата, говоря за коалицията ПП-ДБ и да нахалстваш да управляваш самостоятелно, това го няма в живия живот“, смята почетният председател на ВМРО и бивш вицепремиер Красимир Каракачанов в интервю за Нова телевизия. 

„Дори ГЕРБ и останалите партии се съгласят, за да няма нови избори, да има бюджет...това правителство ще бъде „кукла на конци“. Ще бъде свалено веднага, ти имаш половината от необходимите ти за мнозинство“, заяви той.   

„Грижата и мисълта за държавата, и хората през последните 20 години е последна грижа на политиците. Те си мислят за личния и партиен рейтинг, за властта която могат да завоюват”, каза Каракачанов и добави, че има много омраза и негативизъм в България през последните две години.

„Виждаме едно шоу, надлъгване, цирк. Нито ПП-ДБ, нито ГЕРБ искат да има правителство. На ГЕРБ им е ясно,  че ако направят кабинет в такава тежка ситуация с „Продължаваме промяна“, още по-лошо с БСП и ДПС, това ще означава електорална загуба на местните избори“, добави още той.

Според бившия военен министър не може Кирил Петков първо да слага като приоритети военна помощ за Украйна вместо цените и инфлацията. Ходът с избора за кандидатура на Мария Габриел е правилен, но е избрана, за да направи ГЕРБ добро впечатление на Брюксел, смята Каракачанов.

Видно е, че темата с главния прокурор е политическа, коментира той темата с поисканата оставка на Иван Гешев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети