Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Обяснимо е чужди държави да имат интерес към нас, вършим си работата

Политика

Каракачанов: Обяснимо е чужди държави да имат интерес към нас, вършим си работата

Каракачанов: Обяснимо е чужди държави да имат интерес към нас, вършим си работата - Tribune.bg
Снимка:

Българя е обект на интерес от различни страни и това е обяснимо, коментира днес във Варна вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, след като общо шестима действащи и бивши военни бяха обвинени за престъпление против републиката и шпионаж в полза на чужда държава, предаде БГНЕС.

Информацията в основната си част е събирана по отношение на модернизацията и повишаване на бойните способности на българската армия. Това означава, че добре сме си свършили работата, щом сме притеснили някой с проектите си, каза Каракачанов.

Той съобщи, че по случая се работи от месеци.

„От края на септември са под наблюдение и се работи по този случай за установяване на контакти, на връзките помежду им. Една част от тези хора са бивши служители – в пенсионна възраст, един от тях, както и прокуратурата обяви ръководен кадър, който е използвал контактите си”, каза още Каракачанов.

Според него непоправими щети, нанесени от групата за събиране на класифицирана информация, няма.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Тартаковер Две са възможностите. Първата е Каскета да работи в полза на Дебелия.Тя е по-вероятна. Вдига се безсмислен шум за да се отвлече вниманието от поредния локдаун на властта, накарал хората да побеснеят. Локдаун добре премерен и изчислен преди изборите.
Втората- наистина Каскета да има основание. Тогава трябваше да започне арестите с Шкембе Войвода. Всички знаят защо, политици от много партии го обосноваха в централни медии.
Но ако е първото и Каскета имитира дейност, след което пак ние да плащаме пари, осъдени заради безумната му самодейност, тогава...!?
19.03.2021 22:08 / Отговор
Таракане, Явно са ти наложили пълен "локдаун" на мозъчната дейност! Айде иди да ти напишат някои други опорки, че тези са като за малоумници!
19.03.2021 23:08
bullsheet Днес е добър ден за българската демокрация. Арестуваха група предатели, раждани от български майки. Опозориха се безпрецедентно продалите се за 3000 лева, за които родината не значи нищо, а чест и достойнство са непознати понятия. Поздравявам българската прокуратура и службите, работили по случая. Да се надяваме, че и българският съд ще си свърши достойно и честно работата. Дано не се повтори срамният случай с русофила комунист Малинов, който също добре припечелва продавайки родината си на руснаците. Няма по-гнусно нещо от предателя.
20.03.2021 00:15 / Отговор
Дрън дрън Тя отдавна е продадена на САЩ. Просто сме си колонийка, а това е едно некадърно и опростачено, съшито с каскетски, малоумни измислици, мероприятие. Оставка и затвор за мутрата Гешев, Каракачанов, Борисов, Доган и всички подлоги.
20.03.2021 12:34

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп