Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Предстои създаването на още една група на Специалните сили в София

Политика

Каракачанов: Предстои създаването на още една група на Специалните сили в София

Каракачанов: Предстои създаването на още една група на Специалните сили в София - Tribune.bg
Снимка:

Предстои създаването на още една група от Силите за специални операции в София, каза в Пловдив министърът на отбраната Красимир Каракачанов след церемонията по връчване на бойното и представителното знаме на Съвместното командване на специалните операции (СКСО) и честване на празника на Гарнизон Пловдив, съобщи bTV.

Според министър Каракачанов това е акт, който слага поредния етап от развитието на нашите Специални сили. 

"През последните три години за Българската армия и за Специалните сили бяха положени много усилия и средства, с което до известна степен бе наваксано изгубеното време десетилетия назад. Убеден съм, че вие ще оправдаете вашия девиз "Там, където другите не могат". И не забравяйте един факт, че никъде по света няма пленено бойно българско знаме", каза министърът и пожела на военнослужещите да пазят знамената чисти и неопетнени.

На тържествената церемония по връчване на бойното и представителното знамена на СКСО бе официално открита и новата емблема на подразделението. Командирът на СКСО генерал-майор Явор Матеев връчи почетни плакети на министър-председателя, военния министър, началника на отбраната, както и на съпругата на покойния началник на отбраната ген. Андрей Боцев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети