Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Със Сидеров и Симеонов ще си кажем „Добър ден“, но ще имаме 101 наум с тях

Политика

Каракачанов: Със Сидеров и Симеонов ще си кажем „Добър ден“, но ще имаме 101 наум с тях

Каракачанов: Със Сидеров и Симеонов ще си кажем Добър ден, но ще имаме 101 наум с тях - Tribune.bg
Снимка:

Джамбазки призова всички евродепутати да се съберат и да си разпределят задачите

„Всички български евродепутати да се съберем и да си разпределим задачите. Предстои ни много работа. Лично аз и вероятно, който от нас бъде избран на второто място, предлагаме на всички български евродепутати, избрани в ЕП, да се съберем веднага след изборите“. Това обяви на пресконференция водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки.

Председателят на партията Красимир Каракачанов коментира какви ще са отношенията в „малката коалиция“ оттук-насетне.

„С колегите от „Обединени патриоти“ първо ще си кажем „Добър ден“, но ние ще имаме 101 наум с тях. Аз повече синя каска няма да играя и не го играя синя каска. В края на краищата всеки има глава на раменете и може да прецени какво да прави. Ако те не преосмислят поведението си и търсят вината в резултата на ВМРО в самото ВМРО, а не в тяхното поведение, не знам какво ще се получи. Аз нямам предупреждения. Не искам никой да ми се извинява, не съм устроен някой да ми се подмазва, но има неща, които трудно ще забравя. Удари, нож в гърба, нанесен от хора, които смятат или вие смятате, че са мои коалиционни партньори. Хора, които си позволиха да говорят за личния ми живот, за личния живот на мои колеги, лъжейки като цигани“, каза още Каракачанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Български офицер Абе " Шкембе войводо "................ , ако беше жив легендарният Председател на истинското В М Р О - ИВАНЪ / Ванче / МИХАЙЛОВЪ , нали знаеш , че досега негови екзекутори щяха да те ликвидират заради многото безобразия в т.н. " ВМРО-БНД " и най вече заради почти присвоените имоти чрез т.н. " Фондация ВМРО-БНД " , на която си Председател , на обща стойност 35-50 млн. лева , собственост на истанскито В М Р О откъдето и си цицаш огромни месечни наеми ..........?!?!?!
27.05.2019 11:00 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети