Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: В момента България има нужда от сигурност, а не от боричкания

Политика

Каракачанов: В момента България има нужда от сигурност, а не от боричкания

Снимка:

„В момента България има нужда от сигурност. Ако България изпадне в политическа криза, това ще засили и икономическата. Повече от 30 години основната битка е между партиите, това трябва да се промени. Крайно време е, след 30 години, това боричкане и разделение да спре, партиите да проявят здрав разум, да действат като българи.“ Това каза вицепремиерът Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО, след като даде гласа си в днешните парламентарни избори.

Той е гласувал за „продължаващо увеличение на доходите, за традиционното българско семейство, за сигурността на българите“.

„Политиците обичат да правят прогнози, да се правят на социолози, но това е ролята на българския народ. В този мандат свършихме много работа, което бяхме обещали“, каза Каракачанов и изрази надежда следващият парламент да бъде по-национално отговорен. Той посочи, че често основна цел на различни партии в миналия НС е била да нанесат поражения върху управляващите, а не да мислят за националния интерес.

„Нека служат на българския народ, не на партии, не на идеологии, не дай си Боже – на чужди интереси“, призова Каракачанов.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още