Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: За нас е важно, когато приключи мандатът, да можем да покажем свършени приоритети

Политика

Каракачанов: За нас е важно, когато приключи мандатът, да можем да покажем свършени приоритети

Каракачанов: За нас е важно, когато приключи мандатът, да можем да покажем свършени приоритети - Tribune.bg
Снимка:

Това, че съм вицепремиер не ме лишава от правото като човек да имам позиция и емоции, каза още вицепремиерът

Компромисите са нормално нещо, особено когато си по-малкият и по-слабият, за да постигнеш най-важните си каузи. За ВМРО и за мен като министър е важно, когато свърши мандатът, да можем да покажем изпълнени приоритети в политиката и в Министерството на отбраната. Най-важното е не дали партията му ще има 1-2 кмета повече, а това след края на мандата на сегашното правителство „да излезе с лицето си, да каже какво е направено и отново да поиска подкрепата на избирателите”. Това каза вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов пред NOVA телевизия.

Той беше категоричен, че ВМРО няма да прави компромиси в контекста на местните избори.

Каракачанов каза още, че партията ще похарчи около 400 000 – 500 000 лева за предизборната си кампания в цялата страна. „Ние участваме в над 200 общини”, поясни Каракачанов.

ВМРО ще се бори да стигне до балотаж на местните избори в София, каза още Каракачанов.

Вицепремиерът обясни и защо в показал среден пръст в ефир по време на телевизионно интервю. „С този жест исках да кажа, че Джок Полфрийман показа среден пръст на българското общество. Това, че съм вицепремиер не ме лишава от правото като човек и гражданин да имам позиция и емоции и да ги изразявам”, каза Каракачанов.

Вицепремиерът е категоричен, че западната ни съседка не трябва да бъде приемана в ЕС, преди да промени политиката си спрямо България. „За мен интересът на нашата страна стои над всякакви клишета за европейски семейства, европейски ценности и т.н. Проблемът с политиката на Северна Македония спрямо България е от 50 години. Ако Скопие не поправи своята антибългарска политика и влезе в този вид в ЕС, ще продължи да я провежда, но вече от много по-високо ниво, на което ние няма да можем да я спрем”, заяви Каракачанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети