Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов за случилото се пред ВМРО: Това беше умишлено търсена поровокация

Политика

Каракачанов за случилото се пред ВМРО: Това беше умишлено търсена поровокация

Каракачанов за случилото се пред ВМРО: Това беше умишлено търсена поровокация - Tribune.bg
Снимка:

„Всеки, който иска да дойде в нашата централа, може да го направи по културния и цивилизования начин. Всеки, който смята, че може да го направи насила, ще срещне съответното противопоставяне“. Така вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов коментира по БНТ случилото се снощи пред централата на ВМРО.

"Частната собственост е неприкосновена. И ако някой мисли, че може да ходи да вандалства, да чупи, да троши, да хвърля запалителни факли, поне в конкретния случай е сбъркал адреса. Няма да позволиме някой, който си мисли, че има право да унищожава чужда собственост, че има право да нахлува без покана, където иска и когато си иска, подобни хора ще срещат нашия отпор", допълни Каракачанов.

Той коментира и появата на видеото, в което се твърди, че евродепутатът Ангел Джамбазки замеря част от протестиращите с бомбички и че ги залива с вода. „Преди това има друго видео, ако не сте го видели, ще го изпратим“, каза лидерът на ВМРО.

"Първо не мога да кажа, че това са протестиращи. Там имаше много интересни персони в тази агитка. Встрани от тази агитка стоеше една друга персона на един голям кандидат за нов политик, така че според мен това е една умишлено търсена провокация. Това не са протестиращите, които протестираха лятото. Може да е имало някой от присъстващите на протестите, но вътре присъстваха политически лидери, политическа телевизия, които откровено търсеха провокацията. На това видео се вижда как един от тази група многократно удря вратата, докато счупва прозореца. След това се вижда как се хвърлят вътре във фоаето на сградата, където има всякакви материали, запалителни факли и бомбички и чак след това следва отпора на нашите хора. Имат късмет, че аз не съм бил там. Ако бях там, нямаше да има само водни струи, повярвайте ми. Не може някой да си мисли, че може да чупи, да троши и да прави, каквото си иска. Ние сме или законова държава, или гражданите имат право да се самозащитават. Какво очакваха, да ги посрещнем с баница? И да им занесем тубата с бензин да запалят сградата? В същото време в тази сграда имаше 30 деца и техните родители, които бяха на репетиция по народни танци на втория етаж, един етаж над вандалите. Тези деца трябваше да стоят до 10 часа. Вътре има офиси, има живи хора. Така че тези хора явно търсеха провокация и намериха отговора, който заслужават. Ако искат да опитат пак", заяви Красимир Каракачанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

ПРАВИ СА ВМРО.............. ИМАШЕ ДЕСАНТ НА НЕПРИЯТЕЛСКА ПРОРУСКА АРМИЯ, МОТИВИРАНА ОТ ЧЕРНИЯ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, С ЦЕЛ РАЗБИВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, В ИНТЕРЕС НА РУСИЯ, СЪРБИЯ И РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ........
КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ ДА ОЗАПТЯТ ОСВИРЕПЕЛИТЕ РУСОФИЛИ..........
17.11.2020 20:12 / Отговор
Пълен провал в метежа на Румен Радев Мунчо подлудя от мисълта,че Гешев му диша във врата!Последни издихания на провалените мераци на фигуранта на Черепа!
17.11.2020 20:56 / Отговор
Точно Абсолютно правилно! Нападаш - получаваш по зъбите!
17.11.2020 22:11 / Отговор
Джамбазки и Каракачанов както и дон Боресоне са си нацисти, и този Каракачанов е военен министър. Политиката му към РС Македония е неправилна, вкарва България в изолация. Къде бяха досега? Тъпанари.
18.11.2020 08:34 / Отговор
Srefan Естествено, че нападението е злоумишлено. 99 процента от действията и намеренията на протестиращата сган мрънкалници е съобразена с една философия на така наречените Цветни революции. Не помня подробности, но има много информация, от кого е създадена, от кого е доразвита. Горещо е прегърната от Шорош и сие.
Най-общо казано, действията се извършват от медиите. Мозъкът може даже да не се вижда. Но целта е да се ПРИНУДЯТ медиите да говорят, пишат, показват, внушават, сугестират.
Всяко общество има процент мрънкалници. Това е природна даденост, няма оправия. Самото Битие предполага наличието на недоволни. Някои се сърдят на съдията, други на социалните служби, трети на тъща си, а има и инатливи, които, дори с мед да ги намажеш, те ще те прокълнат, че ги кацат мухите. Те образуват така необходимия калабалък на мегдана. Няма значение колко са, пропагандата ще ги изкара милиони. Важно е да се внуши на медиите да дуднат денонощно точно тезата на протестите.
18.11.2020 10:20 / Отговор
Srefan Спомнете си, упрекваха всички медии, до степен журналистите да изпитват вина, че не са на площада.
И стана тъпотата, отразяващите репортери да са повече от протестиращите. Лично с очите си видях, пърхащо клето момиче от Евроком, да изрича: - тук е протеста, още хората ги няма, но ще дойдат.
Само и само да не получат упрек, че не отразят „колосалния протест”.

Как се предизвикват медиите?
С провокации. Трябва да се вдига шум. Това е. И те това правят. Те не отговарят, чий го крепят пред определена сграда БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ от общината. Но щели били да запознаят международната общност, колко са лоши ВМРО, а и цялата власт.

И по същата логика на инерцията, винаги се намират заспали гугутки по соросоидните медии планетарни рупори, които започват да бълват отрова.

И правят от мухата слон.
18.11.2020 10:22
Srefan *
Сам сами сме виновни.

Ако му напукаш празната кофа, ще го направиш герой в очите на слепите.

Ако го оставиш споко, то не приема благородния ти жест като снизхождение, а си въобразява, че е победило и започва да реве още повече като магаре. Магаре на селски панаир, види ли хора, тутакси си показва магарията.

Остава ми единствено да се моля, да се вразумят.
18.11.2020 10:24

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати