Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Караянчева: Датата на изборите е неаргументирана, но ГЕРБ ще се съобрази

Политика

Караянчева: Датата на изборите е неаргументирана, но ГЕРБ ще се съобрази

Караянчева: Датата на изборите е неаргументирана, но ГЕРБ ще се съобрази - Tribune.bg
Снимка:

Президентът и екипът му показват абсолютна некомпетентност, добави председателят на НС

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева заяви, че обявената от президента дата за изборите на 4-ти април е била абсолютно неаргументирана, но въпреки това ГЕРБ ще се съобрази.

Караянчева посочи още, че има предписания от европейските институции да не се извършват промени в Изборния кодекс няколко месеца преди избори, тъй като това подкопава доверието в изборния процес.

“Tова показва абсолютната некомпетентност и на президента, и на неговия екип и темите, които се повдигнаха на тези консултации, са теми, които са дебатирани в пространството години назад. Всъщност абсолютно без всякакви аргументи беше обявена тази дата. Каква аргументация може да даде президентът, че иска висока избирателна активност, при положение, че изолира католическата и арменската общност, че изолира децата, които ще бъдат с родителите си във ваканция, кое ще ги накара да се върнат в своята избирателна секция, за да гласуват. Това, което се внушава от президента, че едни резултати, които още не знаем какви са, са манипулирани и едни избори, които още не са проведени, са манипулирани, това е тежък удар върху демокрацията", каза председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Тази ПКП е още по и тъпа, и това герберски недоразумение седнала да прави оценка. Колко пъти променяхте изборния кодекс в последния момент. Никакво съобразяване с волята на народа за пълно машинно гласуване, електронно дистанционно. Има законопроект и за гласуване по пощата. Герб и другите мафиоти сте една позорна клика, която ще я изметем.
16.01.2021 14:40 / Отговор
. . . Тараканчика верно заработва и в почивните дни! Къде ти отиде имиджа ,та нали се набираше за "шахматист"!
16.01.2021 18:29
Е, бре, Тартакович! Не се напъвай в почивните дни - пий едно и си свиркай с уста. Животът е хубав, а и който се смее последен, най-добре се смее...
16.01.2021 15:08 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети