Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Караянчева: Дори в най-трудните моменти Коледа винаги носи утеха и оптимизъм

Политика

Караянчева: Дори в най-трудните моменти Коледа винаги носи утеха и оптимизъм

Отново е Коледа! Време за радост за споделяне, за семейство, за обич. Днес обаче искам преди всичко да се обърна с болка към онези български семейства, които загубиха свои близки, след като пандемията преобърна живота ни. И край моята коледна трапеза ще има един празен стол – столът на моя силен, добър, благороден баща. Това заяви в посланието си за Рождество Христово председателят на парламента Цвета Караянчева.

С най-дълбока искреност изказвам съболезнования на всеки, загубил любим човек. Нека да намерим утеха в най-хубавите си спомени за тях и да се молим да почиват в мир, добави Караянчева.

Да изкажем почит пред паметта им като пазим себе си и околните, за да помогнем за ограничаването на заразата и да облекчим огромната тежест върху нашите герои медици. Дори в най-трудните моменти Коледа винаги носи утеха и оптимизъм. Вярвам, че с идването на ваксините животът постепенно ще започне да се връща към обичайния си ритъм, но също така вярвам във важността на един друг тип имунитет, имунитетът срещу цинизма, егоизма, фалшивите новини и безразличието към ближния. А изграждането на този имунитет зависи от всеки един от нас, подчерта Караянчева.

Светлината на рождественския празник и неговото послание за доброта и обич са най-големия урок за всички ни. Пожалвам на всички много здраве, щастие и късмет. И още веднъж Честита Коледа, завърши посланието си Караянчева


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

отвратително Тази "тъпа кърджалийска путка" можеше да не се появава днес.
25.12.2020 14:15 / Отговор
Тартаковер Абсолютно правилно ! Поради уважение към светлия празник, нямаше да напиша определението за нея, дадено и лично от лидера, но всеки смятащ се се българин, ще се почувства оскърбен да го поздравява такова същество.
25.12.2020 14:48
отвратително Да, прав си, не е редно и все пак първата асоциация на всеки като я види е този израз, даден й от Борисов. Тя нито се защити, нито реагира по някакъв начин, тоест тя се въприема като такава,, както Борисов я кръсти. Следователно такъв човек без собствено достойнство и унижен публично от Вожда, на подобни празници не трябва да се появява, защото ги осквернява с присъствието си.
25.12.2020 15:08
Хехехе Тук вече Тартаковер почна сам да си задава въпроси и сам да си отговаря. Хвала, другарю комундарю.
25.12.2020 16:15 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати