Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Караянчева: Когато прожекторите осветят президентството има проблем, а когато осветят управляващите – няма проблем

Политика

Караянчева: Когато прожекторите осветят президентството има проблем, а когато осветят управляващите – няма проблем

Караянчева: Когато прожекторите осветят президентството има проблем, а когато осветят управляващите – няма проблем - Tribune.bg
Снимка:

Румен Радев отдавна не е моят президент. Вместо да насърчава мирът и единството, той целенасочено години наред разделя обществото. Вика „мафия“, но не посочва конкретни лица. Държавният глава разполага с информация от службите. Нека да предостави на съдебните органи данни в такъв случай. Опасявам се, че президентът само говори. Аз лично не се сещам с кое негово действие в интерес на народа ще го запомня. Защо когато прожекторите осветят президентството има проблем, а когато осветят управляващите – няма проблем? Това заяви в Първомай членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и председател на Народното събрание Цвета Караячнева. Там тя се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ от общината, както и от Асеновград и Садово. На градския площад бяха също областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев и депутатът ген. Константин Попов.

„Не можеш да си политик, а да се страхуваш да излезеш сред хората. Да чуеш тяхната критика. С изненада научих, че по време на вчерашните си визити при вида на протестиращи президентът Радев се отказал от намерението си да рецитира пред медиите критични слова, а дори си е тръгнал преждевременно за среща с американския посланик – каквато в крайна сметка не е имало. Ние не се страхуваме от недоволството на хората, защото то може да ти посочи къде бъркаш и да ти даде шанс да станеш по-добър. Политика не се прави само на жълтите павета“, обясни председателят на парламента.

„Категорично мога да заявя, че ще чуем всички справедливи искания на хората. Това обаче не важни за платените провокатори и за неуспелите политически фигури, които яхват протестите за лична изгода. Чуваме призивите за оставка. Но по данни на социологическите агенции ГЕРБ продължава убедително да е първа политическа сила. Отново ще спечелим и ще съставим кабинет, но ще сме загубили страшно ценно време, тъй като сме в криза и се изискват действия всеки ден“, каза Караянчева.

„Макар и вече Радев да е готов със състава на нов служебен кабинет - не е моментът да се откажем. Тръпки ме побиват, като се сетя за миналия служебен кабинет или за правителството на Орешарски. Затова сега ще заложим на диалога като инструмент за потушаване на напрежението“, съобщи членът на ИК на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Румен Радев

Коментари (2)

Тартаковер Ако някой попита "Простата Кърдж. П-тка", защо я побиват тръпки, като се сети за миналия служебен кабинет, или за правителството на Орешарски, с огромна сигурност няма да каже нищо нормално. Служебния кабинет имаше за цел да подготви изборите и го направи най-добре от всички досегашни служебни ! Плюс на това, нейната партия спечели-факт ! Относно Орешарски, хайде някой с по-трезва мисъл и без политика да покаже факти доказващи негова вина, или некадърност. Заплати ли намали, пенсии ли не актуализира, тока ли увеличи(за първи път го запази за толкова години), безработицата ли се увеличи...? Въобще с какво показа некадърност, освен с думите на Боко, който винаги се оправдава с предните? При това в един много кратък мандат, съсипван от протести, инспирирани пак от ГЕРБ и Боко?
18.07.2020 17:39 / Отговор
Да така Орешарски е истински десен политик, зам министър на финансите в Костовото правителство, финансов министър в тройната коалиция. Това, което той направи професионално, сложи едни добри основи за развитие на стопанството ни, и после мафиота обираше плодовете. За съжаление в България не се ценят експертите, а партийно верните подлоги. Но протестите дават надежда с тези млади и умни хора, които са се изучили на запад, и имат експертизата.
18.07.2020 17:46

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати