Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Караянчева: Не съм разпореждала нищо на НСО, те си изпълняват задълженията

Политика

Караянчева: Не съм разпореждала нищо на НСО, те си изпълняват задълженията

Караянчева: Не съм разпореждала нищо на НСО, те си изпълняват задълженията - Tribune.bg
Снимка:

Манолова и БСП използват ситуацията за политически цели, категорична е председателката на НС

„Жените от „Системата ни убива“ бяха пуснати до деловодството, те внесоха декларацията си. Не съм разпореждала нищо на НСО, те си изпълняват задълженията. Разпределих писмото на майките на всички парламентарни групи. Мая Манолова и БСП искаха да използват ситуацията за политически цели“.

Това заяви пред БТВ председателят на парламента Цвета Караянчева.

„Министърът на здравеопазването има заповед още от февруари месец за пропускателния режим в съответните учреждения. Тази заповед все още действа, защото се намираме в епидемична криза. Има и правилник, според който след като посетител си свърши работата и приключи срещата си, трябва да напусне Народното събрание в рамките на 30 минути“, обясни Караянчева.

„Те пуснаха само 4 майки, другите не. Имаше натиск от депутати да ги пуснат вътре. Караянчева е много изнервена“, заяви пред медията Антон Кутев.

„Нормално е в такава тежка ерозия в обществото статуквото и тези, които се броят за мейнстрийм в политиката, да губят. Затова БСП трябва да бъде много по-активна следващите месеци, за да докаже своето място на сила, която може да променя обществото. Очевидно хората искат промяна“, коментира Кутев за БТВ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Анна УВАЖАЕМА ГОСПОЖО КАРАЯНЧЕВА,

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПАДАТЕ НА НИВОТО НА ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ХОРА И ДА БЪДЕТЕ ВЪВ ЗАЩИТНА ПОЗИЦИЯ!!!
НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ИМА ПРАВИЛА КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗПАЗВАТ КАТО ПОСЕЩАВАШ ИНСТИТУЦИИТЕ;!!
НЕКА ТЕЗИ СЪЩИТЕ ТАКА ДА ОПИТАТ ДА ВЛЕЗАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ТОАЛЕТНА ВЪВ ПАРЛАМЕНТА НА ГЕРМАНИЯ ИЛИ ФРАНЦИЯ ИЛИ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА ВИДИМЕ КАКВО ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ????

НСО ЗАТОВА ИМ СЕ ПЛАЩА ДА ОХРАНЯВАТ ИНАЧЕ ДА СИ СТЯГАТ БАГАЖА И СЕ РАЗПУСКАТ!!
18.09.2020 10:44 / Отговор
Епикур Съдбата предостави на тази жена уникалния шанс да се докаже като личност и остане в историята на българския парламентаризъм. Просто трябваше след думите на онзи пиян простак главатар на ГЕРБ, да го заплюе, да ритне стола на който седи и го даде под съд. Тя избра обратното. Да му се усмихва и умилква когато той след вулгарното и крайно оскърбително за жена определение я попипа по главата!? С цел да запази поста си ! С това показа, не само че думите му са верни, а че не е достойна за този пост, представляващ всички нас българите.

Сега вероятно пак ще падне от поста и ще остави след себе си отвращението и погнусата. В историята са останали думите на Чърчил към Чембърлейн, когато онзи сключил страхливо споразумение с Хитлер : "Вие имахте да избирате между позора и войната. Избрахте позора, но ще получите и войната!"
18.09.2020 11:35 / Отговор
Тартакович, не е нужно да ни се правиш на Епикур, не се познаваме от вчера...
18.09.2020 12:49
Българин ВУОБЩЕ НЕ МИ ЦИТИРАЙ ТОЗИ ЧЪРЧИЛ ОТ КОХТО БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВИДЯЛА НИЩО ДОБРО,А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ Е ОРАВИЛ МНОГО МАСКАРИ!!!
18.09.2020 12:54
Тартаковер Поздравления за онзи, който ме сравнява с Епикур. Познал е, но 50 %. Вярно е, че аз постнах коментара, но го направих с оригиналното име, както беше публикуван в друга медия. Просто ми хареса, съвпадна напълно с онова което мисля, написано е много изразително и точно. Харесвам подобни коментари и винаги имам достатъчно морални сили да поздравя умния коментиращ. Ако много настоява, може да му посоча медията където го прочетох, но мисля че няма смисъл. Но такива коментари(както и друг път съм писал)повишават нивото на медията, проличава че я четат не само примати като Киро Бизона, Анастас, пенсионирания офицер...
А аз пиша тук без страх от избрания си никнейм Тартаковер. Нямам основание да се срамувам от него.
18.09.2020 13:13
HERR KOMMANDANT https://imgflip.com/i/3rdk2n
НЕЩО ЧУВАМ, ЧЕ МИСИРКИТЕ НЕ БИЛИ ДОВОЛНИ ОТ ДАДЕНАТА ИМ ЗАЛА В НАРОДНОТО ЛАЙНАРНИК :)
МИСИРКИ, А ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ ВКАРАМ У МАЗЕТО, ПРИ ПЛЪХОВЕТЕ?
И БЕЗ ТОВА, СТЕ АБСОЛЮТНО БЕЗПОЛЕЗНИ.
https://www.thespruce.com/thmb/ZznWpNrxRJ0rvUsG4x-Ml7OUuwE=/1500x1000/filters:fill(auto,1)/talons-58a6cb983df78c345b45a22e.jpg
19.09.2020 01:07 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети