Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Караянчева: Нека използваме всяка минута, за да бъдем заедно с любимите си хора

Политика

Караянчева: Нека използваме всяка минута, за да бъдем заедно с любимите си хора

Нека обаче в радостта от празника да не забравяме и онези от нас, които го посрещат с грижи, каза още председателят на НС

Председателят на НС Цвета Караянчева отправи трогателно послание за Рождество Христово.

„Щастлива Коледа на всички! За мнозина от нас това е най-красивият празник - време за прегръдки, за добрини, съчувствие към чуждите несгоди, но най-вече време за приятели и близки. Нека използваме всяка минута, за да бъдем заедно с любимите си хора, но наистина заедно! Не пред телевизорите и не вторачени в телефоните си, а заедно очи в очи с отворени сърца“, каза тя във видеообръщение във Фейсбук.

„Като майка и баба и аз ще използвам тези безценни мигове, за да отдам цялото си внимание на семейството си, на което понякога се чувствам длъжница. Нека обаче в радостта от празника да не забравяме и онези от нас, които го посрещат с грижи или в самота и ако не можем да протегнем ръка към тях, нека поне ги споменем в молитвите си за по-добър свят. Дано коледният дух да ни направи по-добри, по-силни и по-човечни! Желая Ви от сърце обич и искрена радост. Честита Коледа!“, каза още Караянчева.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети