Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Караянчева опита да разговаря с протестиращи в Благоевград, замеряха я с яйца

Политика

Караянчева опита да разговаря с протестиращи в Благоевград, замеряха я с яйца

Караянчева опита да разговаря с протестиращи в Благоевград, замеряха я с яйца - Tribune.bg
Снимка:

С викове „Оставка“ и замеряне с яйца протестиращи граждани от Благоевград отговориха на желанието на председателя на НС Цвета Караянчева да разговаря с тях, съобщи БНР. 

В качеството си на член на Изпълнителната комисия Караянчева пристигна на работна среща с актива на ГЕРБ. 

Съпровождана от охрана и областния актив на партията, Караянчева се отправи към площада, където се провеждат ежедневните протести. Хората, охранявани от плътен полицейски кордон, ясно заявиха, че не приемат диалог:

“Исках да поговоря с протестиращите, оказа се, че не искат да разговарят – хвърлят яйца. Искам да чуя защо искат оставка, какви са техните аргументи. Аз имам своите аргументи и мога веднага да ги дам“.

Пред журналисти Караянчева коментира и емоционалното си изказване по отношение на протестиращите, които посъветва да ходят пеша и да не се възползват от облагите, направени от ГЕРБ:

“Знаете, че предизборната кампания започна отдавна. Знаете, че на такива предизборни срещи се говори по-емоционално, защото ние говорим с актива си. Мога да кажа, че аз съм изключително емоционален човек. Аз говоря по този начин, когато съм извън пленарна зала“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (13)

Анна УВАЖАЕМА ГОСПОЖО МОГА са ви поздравя за желанието за диалог !
Но със марсианци не може да се води диалог,те няма да разберат!
29.09.2020 21:41 / Отговор
Гостун Повтарям за гербераско- седераските дебили; вие сте доказателството за
настоящия позор и предателство на България!!!
30.09.2020 14:25
Тартаковер Едва ли гербаджийските кухтавели ще схванат дълбоката истина, че са нежелани. Нежелани никъде, да се махат докато още са нежелани, докато не са станали отвратителни. Тази ПКП беше силно освиркана във Велико Търново, днес в Благоевград я замерват с яйца. Гешев се промъкна инкогнито също днес в Хасково, но и там го разбраха и моментално се събра множество да му иска оставката. Уж беше само в София, уж бяха лумпени!? Все по-ясно става, че народа на България, където и да е, не ги иска, че тези над 60 % против тях, съвсем не са измислица на социолозите. С бруталното си незачитане на народната воля, тези политически бандити непрекъснато разбъркват реда и мира в държавата. Може би имат някаква идея да спасяват неспасяемото, но краят им с това упорство се очертава като все по-лош. За тях естествено, но лош и за всички нас.
29.09.2020 21:48 / Отговор
Лин Престанете да говорите от името на народа и да създавате паралелна реалност. Аз също съм народа, работя за обществото, плащам данъци и не искам никаква оставка и служебен кабинет. Не подкрепям протеста и варварщината. За мен тия с яйцата са мърлячи - организирани, платени, някои може и да са безплатни. Хвърлянето на яйца и тухли не е срещу Борисов и Караянчева, а срещу всички които са гласували за тях (аз дори не съм сред тях) , срещу гражданите на България, които още ги подкрепят и тези, които не желаят поредните предсрочни избори, а нормално приключване на мандата в условия на коронакриза. Това е агресия срещу всички нас и аз никога няма да ви я простя - нито на спонсорите и сценаристите, нито на обслужващия персонал, нито на тъпаците, понесли се по инерцията на тълпата!
29.09.2020 23:00
коментар Таратаковеречета Дебилите от Бкп единствено само това знаят, да хвърлят храна, и да казват, че няма какво да ядат!70 год.ядохте, и преяждахте, та чак повръщахте от имане, и това ви е малко бе Другари Таратаковеречета!Но все пак сектата ви се разпада с пълна сила, ето за сега 7 човека избягаха от сектата!
30.09.2020 09:20
biblio Стига това говорене в 1 л. мн. ч!!! Коментирайте само от свое име г-н ли сте или г-жа Таратор!
30.09.2020 10:30
АСЕН ИЛИЕВ ЗАБРАНЯВАМ, "ОФИЦИАЛНИ" БУЛГАРАЦИ ДА СТЪПВАТ В СЕВЕРО-ИЗТОЧНА МАКЕДОНИЯ БЕЗ ВИЗИ ИЗДАДЕНИ ОТ МАКЕДОНИЯ. НАРУШИТЕЛИТЕ, ЩЕ ЯДАТ БОЙ.
29.09.2020 21:54 / Отговор
Жанет Г-жо Караянчева, уважавам Вашият труд и професионализъм, но интелигентните българи трябва да сме разбрали вече, че с НЕГРАМОТНИ, ОЗЛОБЕНИ НЕУДАЧНИЦИ нищо добро не може да произлезе ! Това са първосигнални ПРИМАТИ, на които виждаме че им допада единствено фашисткото и екстремистко поведение, мнозинството българи се питаме КОГА ЩЕ НАСТЪПИ МОМЕНТА, в който тази дребна шепа с ПРЕСТЪПНО поведение ЩЕ БЪДЕ ВКАРАНО в ЗАТВОРА и ЩЕ БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ТЕЗИ БЕЗРАБОТНИ НЕУДАЧНИЦИ да полагат обществено полезен труд - КАТО ПОЧИСТЯТ след олайняването си и ИЗЧИСТЯТ И БОКЛУЦИТЕ - тонове ОПАСЕН БОКЛУК заедно с вносителите БОБОКОВИ И РАДЕВ - пишман " президента" - ФИГУРАНТА на мафията, който напълни БАНКОВИТЕ СИ СМЕТКИ от БОКЛУКА и от размахване на ЮМРУКА за метежи, а за държавата ни ОСТАВИ БОКЛУК И БОКЛУКЧИВИ ПРИМАТИ като тези с яйцата, ковчезите, бесилките, които ДА ТЕЖАТ НА ЖИВОТА на милоните българи - НЕПОДКРЕПЯЩИ метежите на ИДИОТИТЕ !!! СЪД И ЗАТВОР за МЕТЕЖНИЦИТЕ !!!
29.09.2020 22:05 / Отговор
Иво И какво, да дадат оставка на черепа........абсурд!!!!
30.09.2020 09:22
кесо Е, поне не се крие от критиците, като "смелия и последователен" натовско-антинатовски "генерал" Радев, който по едно нещастно стеченение на обстоятелствата се води на длъжност президент /уж де/.
Румбата като види че има протестиращи срещу него се изпарява по-бързо и от Батман и дим да го няма.
30.09.2020 10:08 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати