Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Карлос Контрера: „Красно село“ е еталон за управлението на ДБ, с Бонев може да бъде съсипан всеки район

Политика

Карлос Контрера: „Красно село“ е еталон за управлението на ДБ, с Бонев може да бъде съсипан всеки район

Карлос Контрера: Красно село е еталон за управлението на ДБ, с Бонев може да бъде съсипан всеки район - Tribune.bg
Снимка:

Отстраняването на Станиславова е покушение срещу Борис Бонев, който я подкрепяше

С помощта на Борис Бонев може да бъде съсипан всеки столичен район,  заяви Карлос Контрера, общински съветник от групата на „Патриоти за София“, предаде БГНЕС.

Контрера коментира случая с бившия районен кмет на „Красно село“ Росина Станиславова от „Демократична България“, която беше отстранена заради конфликт на интереси.

„Случаят с районния кмет на „Красно село“ беше ясен. Знаехме, че ще стигнем до подобен развой, в който имаме категорично неработеща районна администрация и огромна група недоволни граждани“, заяви Контрера. Той припомни, че в лозунга си коалиция „Демократична България“ казваше, че ще бъде променена политиката на България: „Сега те нямат доверие на екипа на собствения си районен кмет“.

Контрера подчерта, че случващото се в район „Красно село“ е еталон за начина, по който управляват ДБ. „Район „Красно село“ не е малък и трябва да има нотка на политическо разкаяние към жителите на района заради това, което им причиниха. Защото със снимане във Фейсбук и подскачане по площадите не става. Трябва отговорност, логическо мислене, професионализъм, както и морални и социални качества“, добави той.

Общинският съветник заяви, че отстраняването на Станиславова е удар и по Борис Бонев, който я е подкрепял. 

„Отстраняването на г-жа Станиславова е и покушение срещу Бонев, който на балотажа обясняваше как дава пълната си подкрепа за нея на предизборния ѝ митинг, обяснявайки, че ще е прекрасен кмет, а сега обяснява, че ставали грешки. Ама нали Вие сте непогрешимите, г-н Бонев. Носете отговорността си. Вие можете да съсипете всеки столичен район с помощта на господин Бонев“, предупреди Контрера.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати