Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Карлос Контрера: Политическите аргументи изместиха медицинските

Политика

Карлос Контрера: Политическите аргументи изместиха медицинските

Карлос Контрера: Политическите аргументи изместиха медицинските - Tribune.bg
Снимка:

„Ние се справяме много добре, особено ако се сравни с някои много по-развити и богати държави“, коментира пандемията Контрера

Кампанията не се променя. И тази, и следващата година ще преминат под знака на пандемията. Политическите аргументи изместиха медицинските. Не слушаме лекарите, а слушаме политически изказвания. Това заяви пред NOVANEWS Карлос Контрера, кандидат за депутат от ВМРО и председател на транспортната комисия в общинския съвет на столицата.

Той е убеден, че медиците трябва да говорят, а лошото е, че са ги вкарали в политическа роля, да оправдават политически решения.

„Ние се справяме много добре, особено ако се сравни с някои много по-развити и богати държави“, категоричен беше Контрера.

Относно приетото решение от ЕК Европейският съюз да е свободна зона за хора с различна сексуална ориентация, патриотът заяви, че аргументите на ВМРО за Истанбулската конвенция са били изключително рационални. А за него заниманията на ЕК с подобни теми, когато цяла Европа е в условия на абсолютна здравна криза, само показва колко сбъркани хора има там.                         

За отношенията с РС Македония Карлос Контрера  вярва, че някои хора ще бъдат отрезвени. България е единствената държава, на която македонците могат да разчитат, убеден е Контрера.

„Предлагаме да продължи увеличението на доходите. През изминалите четири години тази задача се оказа възможна. Ресурси и резерви има, въпрос е на правилно управление и приоритет“, заключи Карлос Контрера.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати