Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Като Терзиев: И Комитата се скри от дебата с дамата, срещу която излиза на балотаж в неделя

Политика

Като Терзиев: И Комитата се скри от дебата с дамата, срещу която излиза на балотаж в неделя

Като Терзиев: И Комитата се скри от дебата с дамата, срещу която излиза на балотаж в неделя - Tribune.bg

Анжелина Тотева го чакаше под дъжда

Днес трябваше да има дебат за „Лозенец“ между участниците в балотажа – досегашният кмет на район Лозенец  Константин Павлов и кандидатът на ГЕРБ Анжелина Тотева.

Той така и не се състоя обаче, защото подобно на кандидата за София Васил Терзиев, Комитата предпочете да се скрие от дамата.

„Избяга от него, след като бе потвърдил, че ще дойде „разбира се“. „Комитата“ се скри. Не от мен – от жителите на район „Лозенец“. Както се криеше тези 4 години като кмет“, написа Тотева в профила си във Фейсбук.

„ Но пък днес е намерил време да се снима как прави „първа копка“ на разширение на детска градина по проект, който е бил финализиран от неговия предшественик. За 4 години, с готов проект - до първа копка. На финала на кампанията, естествено. Досегашният кмет излъга жителите на кв. „Витоша – ВЕЦ Симеоново“, които очакваха да чуят двамата кандидати, за да могат да направят своя информиран избор за балотажа“, пише кандидатката.

На нея ѝ се наложи сама да провежда дебат със събралите се граждани.

„Аз застанах с лицето си пред хората. Разговаряхме и отговарях на въпросите им, обсъдихме предложенията им. Благодаря на всички, които не се уплашиха от дъжда и дойдоха да говорим за проблемите и заедно да търсим решения! В неделя всички ние решаваме – дали да продължат да ни лъжат и да се крият още 4 години“, коментира още тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети