Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Добрев: Ако отидем на следващи избори с Нинова, ще "умрем", вече сме треторазрядна брокерска партия

Политика

Кирил Добрев: Ако отидем на следващи избори с Нинова, ще "умрем", вече сме треторазрядна брокерска партия

Снимка:

Ние се намираме в ситуация, в която или да подкрепим правителството, или да се "наведем", или да отидем на избори с Корнелия Нинова и да "умрем". Виждате с каква пропорция намаляват гласовете на БСП с всеки изминал вот”, заяви пред БТВ Кирил Добрев от БСП.

 "Защото това я очаква БСП. Нинова е едноличен собственик на БСП, доведе до скандали във всички области. Излизат треторазрядни младежи, те смятат, че държат ключовете за палатката. БСП беше водещ фактор, а сега стана треторязрадна брокерска политическа сила, която да крепи някого", заяви Добрев.

Той допълни, че през последните години диалогът между Нинова и членовете на партията е спрял.

"Само преди година бяхме протестна партия, а днес сме треторазрядна брокерска политическа сила и от нас нищо не зависи. Изходът от това е конгрес", заяви Добрев. Според него точно това са искали протестиращите пред "Позитано" 20 преди дни.

"От днес започваме да събираме подписи от редовите членове, за да съберем мнозинство за конгрес преди президентските избори", допълни Добрев. По думите му е добра идея БСП да подкрепи евентуално бъдещо правителство на "Има такъв народ".  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още