Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Добрев: БСП се прегърна с идеологическите си противници и загубихме идентичност

Политика

Кирил Добрев: БСП се прегърна с идеологическите си противници и загубихме идентичност

Кирил Добрев: БСП се прегърна с идеологическите си противници и загубихме идентичност - Tribune.bg
Снимка:

БСП участва в кабинет срещу Русия, а всички на „Бузлуджа“ са русофили

БСП е пред голяма дилема. Това смята Кирил Добрев, според когото партията трябва да отговори дали е създадена, за да я следват стотици хиляди, или е просто патерица на новосъздадени политически проекти.

„В момента ние сме партията, която ни избира някой, за да може да състави правителство. Обикновено тези разговори ги е водила БСП. Тя затова е създадена”, коментира още той пред Нова телевизия.

„Чакам откровени отговори на много въпроси. Защо участвахме в това дясно управление? Защото, когато всички обичат Русия ние прекратихме договора с „Газпром”?

„Никога мисловно не съм напускал БСП. Преди 6-7 месесца бях обвиняван, че не съм съгласен БСП да участва с министри в това управление и това бе една от причината да ме отстранят. Сега 3/ 4 от българските социалисти са на това мнение. Това беше дясно управление, в което ние се прегърнахме с идеологическите си противници и загубихме идентичност”. 

По думите му всеки път, когато БСП е посягала на президентската институция, е губела от своята подкрепа.

„Всичко е свързано с дясното минало на лидера на тази партия. БСП има нужда от нов лидер, но след изборите. Новият период за БСП ще настъпи след това”, каза още Добрев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети