Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Добрев: БСП се прегърна с идеологическите си противници и загубихме идентичност

Политика

Кирил Добрев: БСП се прегърна с идеологическите си противници и загубихме идентичност

Кирил Добрев: БСП се прегърна с идеологическите си противници и загубихме идентичност - Tribune.bg
Снимка:

БСП участва в кабинет срещу Русия, а всички на „Бузлуджа“ са русофили

БСП е пред голяма дилема. Това смята Кирил Добрев, според когото партията трябва да отговори дали е създадена, за да я следват стотици хиляди, или е просто патерица на новосъздадени политически проекти.

„В момента ние сме партията, която ни избира някой, за да може да състави правителство. Обикновено тези разговори ги е водила БСП. Тя затова е създадена”, коментира още той пред Нова телевизия.

„Чакам откровени отговори на много въпроси. Защо участвахме в това дясно управление? Защото, когато всички обичат Русия ние прекратихме договора с „Газпром”?

„Никога мисловно не съм напускал БСП. Преди 6-7 месесца бях обвиняван, че не съм съгласен БСП да участва с министри в това управление и това бе една от причината да ме отстранят. Сега 3/ 4 от българските социалисти са на това мнение. Това беше дясно управление, в което ние се прегърнахме с идеологическите си противници и загубихме идентичност”. 

По думите му всеки път, когато БСП е посягала на президентската институция, е губела от своята подкрепа.

„Всичко е свързано с дясното минало на лидера на тази партия. БСП има нужда от нов лидер, но след изборите. Новият период за БСП ще настъпи след това”, каза още Добрев.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети