Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Добрев: Нинова, Овчаров и Пеевски заедно управляваха държавата

Политика

Кирил Добрев: Нинова, Овчаров и Пеевски заедно управляваха държавата

Кирил Добрев: Нинова, Овчаров и Пеевски заедно управляваха държавата - Tribune.bg
Снимка:

Аз искам оставката на Иван Гешев като главен прокурор, но от името на партията няма такова искане, заяви социалистът

„Румен Овчаров, Корнелия Нинова и Делян Пеевски бяха в един кабинет – заедно управляваха държавата. Заедно взимаха решения и заедно си отидоха“, коментира пред БТВ Кирил Добрев кандидат да оглави БСП. Така Добрев отговори задочно на думите на Румен Овчаров, че не позволява на Делян Пеевски да овладее БСП чрез Кирил Добрев.

„Ако някой си мисли, че може да управлява менторски чрез Корнелия Нинова, дълбоко е сбъркал“, изтъкна Добрев. Той потвърди, че познава Делян Пеевски от времето, когато депутатът от ДПС е бил младежки координатор на НДСВ, както и че е имал срещи с него и всички те са били публични.

„Нямам бизнес интереси, не съм обсъждал с Делян Пеевски политически планове и съм готов по темата „Пеевски“ да застана на детектора на лъжата по всички въпроси“, подчерта Добрев. Той поясни, че с Делян Пеевски са се виждали в избирателните райони Пазарджик и Благоевград, за да обсъждат балотажи и подкрепата на ДПС за БСП.

Фактът, че БСП няма позиция по оставката на главния прокурор Иван Гешев, Добрев си обясни с обстоятелството, че Корнелия Нинова и Иван Гешев са работили заедно няколко години.  

 „Аз искам оставката на Иван Гешев като главен прокурор, има позиция за градския съвет на БСП за оставката му, но от името на партията няма такова искане“, отбеляза Кирил Добрев.

Връзката си с премиера Борисов той сведе до един телефонен разговор от кабинета на соцлидерката.

„С Борисов съм имал един телефонен разговор от кабинета на Корнелия Нинова“, призна Добрев. По думите му той бил за финансирането от държавата в регионите, където кметовете са от БСП. Добрев е категоричен, че соцлидерката може да бъде далеч по-сериозна опозиция на управлението на премиера Борисов.

 „Борисов и Нинова са двете страни на една монета, убеден съм че след времето на Борисов ще си отиде и Нинова, защото ако на нея й махнем Борисов и ГЕРБ от изказванията, те ще останат празни – няма да има никакво съдържание“, обясни Кирил Добрев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

кесо Аз много се радвам на "интелектуалното израстване" на Кирето, който "само" след 6 години разкри "сложната и заплетена" конфигурация на тогавашната власт. Ей, на това му се вика "голем напредък". Бравос, Кире, звер си!
05.08.2020 10:45 / Отговор
Бай Гроздан Браво, браво, сега Кирето, с неговия вид, харизма и интелектуален капацитет на перуански лешояд, като грабне стогодишната червена бабичка, па като ѝ врътне един танц на политическия дансинг, само гледай как ще я загроби – може би по-сполучливо и от стрина Курна! Не че не казва истини, ама и той е от същата група – много обича да прекарва куфари с дойче марки през граница!
05.08.2020 11:48 / Отговор
Добрев Тогава шеф на БСП беше Станишев, който не пие отговорност да оглави правителството, той управляваше с ДПС и предложи Пеевски. Стига лъжи.
05.08.2020 12:59 / Отговор
Добрев Тогава шеф на БСП беше Станишев, който не пие отговорност да оглави правителството, той управляваше с ДПС и предложи Пеевски. Стига лъжи.
05.08.2020 12:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети