Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Добрев: Получих всички възможни оферти, за да не се кандидатирам

Политика

Кирил Добрев: Получих всички възможни оферти, за да не се кандидатирам

Снимка:

Никога през този живот не съм бил толкова нападан и ако в политиката личните емоции нямат значение, то стилът е показателен. Кой ще ти повярва, че ще се грижиш за народа си, ако водиш война със своите? Получих всички оферти на света, аз да не се кандидатирам и само този, който не ме познава, може да си мисли, че ще се откажа. Добрата новина е, че остава още малко, лошата е - че ще ни трябват много сили и енергия, за да спечелим следващата, истинската битка - тази за България”. Това заяви на среща с членове на БСП в Русе кандидатът за председател на партията Кирил Добрев. 

По думите му последните 56 дни са ключови за развитието на страната. „През всичките 30 години преход, в моменти на криза, БСП е била националноотговорната партия и това не е клише. Преди 30 години левицата успя да седне и да договори това, което трябваше на България – демокрацията, след години и финансова стабилност на страната. Подписът на БСП стои под Конституцията, под членството ни в ЕС. Днес сме изправени пред друга ситуация, от която искаме да бъдем тази националноотговорна политическа сила, която да извади страната от кризата”, каза още Добрев. Той добави, че винаги е подкрепял демократичния избор в БСП и, че няма нищо по-силно от това всеки социалист да даде своя глас и да избере не просто председателя на БСП, а пътя, по който да върви партията. „Дали сме дорасли за този избор, ще разберем след няколко дни, защото каква я мислехме, каква всъщност стана”, каза още кандидатът за председател. 

Според него богатството на БСП е, че има различни хора с виждания. „Мислех, че голямата палитра от кандидати може да покаже пред обществото различните гледни точки, заради които е била силна нашата партия, защото тези хора, като едно семейство могат да намерят пътя заедно. Жалко, че засега не успяваме да го покажем. Жалко, че дори се разминаваме и в срещите, а бих искал много да се гледаме в очите, защото утре ще се наложи отново да си говорим и да търсим енергията на всеки един от нас”, каза в заключение Кирил Добрев.  


Коментари (5)

Кирчо не ставаш за лидер бе човек, мошеник си, и не само твоите, но и чуждите бе те искаме, нито за председател, нито пък за премиер. Изтегли си кандидатурата, да не срамиш и баща си. Той също не ставаше за премиер.
04.09.2020 18:54 / Отговор
И дедо Благоев ще го е срам от вас! И това в най-демократичната партия на земята!?Ауу,каква изненада!Та,нали там са само светци и бедни милионери?
04.09.2020 19:18 / Отговор
Стоянов Дядото никога не е бил комунист! БКП си присвоиха и Бузлуджа дядо Благоев! На Бузлуджа е създадена БРСДП на дядото и Никола Габровски които нямат нищото на общо с комунизма !
05.09.2020 10:21
Цялата червена престъпна сган сте за панделата радвайте се че си живеете свободно в държава с най корумпирания съд като Пантофския на който никой не иска оставка
04.09.2020 19:38 / Отговор
Зоро ЕХ, Кире, Кире, в тая партия след като ЕДНА КРАДЛА, МИЛИОНЕРКА ОТ ДАЛАВЕРНА-ПРИВАТИЗАЦИЯ ВИ Е лидер, КАКВО ПЪК ТОЛКОЗ И ЕДИН ТРАФИКАНТ ДА НЕ МОЖЕ ДА Я ИЗМЕСТИ, това сте вие , " ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ ", от към където да ви погледнем ШУМКАРИ, ама не мандраджии, АМИ МИЛИОНЕРИ ОТ ГРАБЕЖ, ЯК ГРАБЕЖ, ОБРУЛИХТЕ Я тая държава и пак се гласите ДА КРАДЕТЕ, НОооо.., на кукуво лятооо.. ПО-ДОБРЕ СЕ ИЗТРЕПЕТЕ помежду си и ни отървете от вас, не забравяйте да тупнете и смертелно ФИГУРАНТА/ МАФИОТ , АВЕРА ВАШ....
04.09.2020 22:14 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още