Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков: Да оберем емоциите. На никой не му трябват избори

Политика

Кирил Петков: Да оберем емоциите. На никой не му трябват избори

Кирил Петков: Да оберем емоциите. На никой не му трябват избори - Tribune.bg
Снимка:

Време било всичко малко да се успокоят. „Станаха големи страсти и емоции. Истината е, че трябва да направим крачка напред в промяната на всички институции. Да отворим този меморандум. Да предложат от ГЕРБ друг текст. Трбява да си отговорим искаме ли политическо начало в тези, които определят цените за гражданите. Ние не искаме. Полиците да се откажем от политическото начало в регулаторите“, заяви пред журналисти Кирил Петков на въпрос какво означава „мазно кафе“.

АНКЕТА: Одобрявате ли провеждането на избори 2 в 1: предсрочни парламентарни заедно с европейските през юни?

„Нека да се успокоим и да се седнем на масата. Не става въпрос за червени линии на ПП-ДБ. Хората искат да видят, че техният живот се променя – цената на мялкото, сиренето“, заяви Петков и добави, че искали с ГЕРБ да говорят, а не само по медиите.

„Емоцията свърши. Колегите да кажат – тези текстове харесваме, а тези – не. На никой не му трябват избори Аз съм готов по всяко време за преговори. Да оберем емоциите и да започнем да вършим работа. Иначе се залъгваме с теми като кой е външен министър, а сравнение с другите теми е с по-малка важност“, допълни Петков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети