Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков и Асен Василев аут от “Козяк”

Политика

Кирил Петков и Асен Василев аут от “Козяк”

Кирил Петков и Асен Василев аут от Козяк - Tribune.bg
Снимка:

Бойко Борисов и остриетата му не пропуснали изпращането на Херо

Съпредседателите на “Промяната” Кирил Петков и Асен Василев не са били поканени на прощалното парти на Херо Мустафа, което се проведе тази вечер в Американското посолство. Това потвърди източник на “Трибюн”.

Липсата на наперения дует от “Харвард” било темата на вечерта за всички присъстващи на “Козяк”. Другата въпросителна било присъствието на бившия енергиен министър от кабинета “Петков” Александър Николов-Сашо Кеша, който по-рано днес беше обвинен за длъжностни престъпления за над 88 млн. лв.

Кеша е бил в компанията на Никола Минчев, Даниел Лорер и Андрей Гюров. Припомняме, че има упорити слухове за разцепление в ПП-водено от Лорер. Компактната дружинка от ПП в отсъствието на Петков и Василев допълнително подсилва тези съмнения, разказва нашият източник.

За разлика от оскъдната “промяна” от партията на Бойко Борисов били поканени дузина бивши министри, Десислава Атанасова, Делян Добрев, Христо Гаджев, Александър Иванов и … самият Борисов.

Свидетели разказват, че Бойко Борисов се здрависал с  представителите на “Промяната”, демонстрирайки им надмощие в присъщия си стил.

От служебния кабинет били поканени енергийният министър Росен Христов, министърът на икономиката Никола Стоянов, новият културен министър Найден Тодоров и вицето Атанас Пеканов.

Румен Радев и Гълъб Донев не са били поканени на “Козяк”. От ДБ единственият бил забелязан Владо Панев, което също е показателно.

Безспорно въпросът е: Къде са Кирил Петков и Асен Василев? И защо не се сбогуваха с Херо Мустафа, чието име често използваха като оръжие срещу партньорите си в кабинета “Петков”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети