Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков и Николай Денков с агитация във Филиповци под зоркия поглед на обвинен за трафик на хора и купуване на гласове (ВИДЕО/СНИМКИ)

Политика

Кирил Петков и Николай Денков с агитация във Филиповци под зоркия поглед на обвинен за трафик на хора и купуване на гласове (ВИДЕО/СНИМКИ)

Кирил Петков и Николай Денков с агитация във Филиповци под зоркия поглед на обвинен за трафик на хора и купуване на гласове (ВИДЕО/СНИМКИ) - Tribune.bg
Снимка:

Кирил Петков, Линда Петков и Николай Денков са провели предизборна среща с ромски босове в столичния квартал „Филиповци“. На сбирката е бил видян е кметът на район „Люлин“ Георги Тодоров, който от месеци не е забелязван от гражданите и се укрива, но не и за събитие на ПП-ДБ.

„На пръв поглед комичното представление на Денков и Петков, изпълнено с всякакви бисери в стил „изграждане на рап школа в гетото”, се оказа много по-голям скандал. В живото излъчване се забелязва, че на събитието присъства самият собственик на въпросния ресторант- Януш Йорданов (Оси), зет на Кирил Кирилов – Киро Японеца“, написа Севдалина Арнаудова, пиар на ГЕРБ.

Ето и кой е Януш Йорданов-Оси:

„Януш Йорданов, сочен от МВР за шеф на бандата лихвари, която бе разбита, е зет на Кирил Кирилов – Киро Японеца. На него е кръстен и по-големия му син Януш.

В ромските среди Йорданов се подвизава с прякорите си Оси и Ясо, действал е в лихварските среди с протекциите на влиятелния си зет…“

В миналото Януш е шеф на погребална агенция „Афродита”. По онова време той е покровителстван от Мето Илиянски. След изчезването му излиза и от този бизнес и започва да се занимава с лихварство.

Януш или Оси е част от организирана престъпна група, занимавали се с рекет, изнудване, каналджийство и лихварство, силово събиране на задържания и имотни измами, съобщава МВР.

Изяснено е, че групата е действала дълъг период от време на територията на кв. „Филиповци“, срещу заем от 100 до 5000 лева „клиентите“ им са залагали автомобили или имот.

При обиските в къщата на Януш Йорданов са открити 30 мигранти – незаконно пребиваващи в страната, представили се за граждани на Сирия и Афганистан;

"След като г-н Кирил Петков реши да отговори под моята публикация тук с хумористичен характер за “ромите рапъри”, той рязко спря да отговаря на въпросите ни какво правят при шурея на Киро Японеца, посочен от коалиционния им партньор Ивайло Мирчев за основен купувач на гласове…

Живото излъчване от снощи на страницата на Филиповци (https://www.facebook.com/Filipovci1956) беше изтрито, което предизвиква още повече въпроси. От кого и какво крият уважаемите бивши министър-председатели от “Продължаваме промяната”…", уточни Севделина Арнаудова.

Арнаудова не пести и въпроси към борците срещу корупцията от ПП-ДБ:

1. Знае ли, че ресторант „Оси“ е собственост на ромския престъпен авторитет Януш Йорданов – Оси, шурей на Кирил Киров - Японеца, сочен за ромски подземен бос от десетилетия.

2. Знае ли, че според публични данни от провеждани разследвания ромските лихвари на Оси са съставяли списъци с трите имена, ЕГН-та и адресни регистрации на живеещи в кварталите „Христо Ботев“, „Филиповци“ и „Факултета“, които пласирали на посредници с обещанието за масова покупка на предизборни гласове.

3. Знае ли, че домакинът на събитието Януш Йорданов - Оси беше подсъдим за нелегално лихварство и трафик на бежанци, а при операция на СДВР и претърсване в къщата на Януш-Оси бяха намерени 30 бежанци, които твърдяха, че са от Ирак и Сирия.

4. Какви са отношенията на Кирил Петков и Николай Денков със собственика на ресторант “Оси” във Филиповци и от кога датират тези отношения?!

5. ⁠Кой и защо изтри живото излъчване от въпросния ресторант и защо?!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети