Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков: Може би не сме най-добрите политици

Политика

Кирил Петков: Може би не сме най-добрите политици

Кирил Петков: Може би не сме най-добрите политици - Tribune.bg
Снимка:

 „Спираме да играем на теория на вероятностите и казваме, че всичко, което трябва, трябва да го направим  максимално добре. Никога човек не знае, какво може да се случи. Това заяви Кирил Петков от „Продължаваме промяната” пред БТВ, запитан дали кабинетът на „Продължаваме промяната” ще бъде внесен за гласуване в НС.  

Той стигна до извода, че е много неприятно да си в правителство на малцинството, имайки предвид техния опит. Петков призова партиите да се „обърнат към действия” за приемане на законопроекти в Народното събрание.

„Аз лично не познавам по-добър финансист от Асен Василев”. Така отговори съпредседателят на ПП запитан,  дали той и Асен Василев трябва да присъстват в кабинета на Николай Денков. Петков обаче не отговори на въпроса дали и Бойко Рашков трябва да е част от този кабинет.

„Този човек има капацитет да лидира, ние ще го подкрепяме в нещата”, заяви той.

„Ако БСП каже, че не са имали мотив да объркан целия ИК, а са искали да гласуват възрастни хора, тогава те ще имат голяма крачка назад. Очаквам от тях да се върнат в разума и да махнат всички ужасии, които бяха приети преди в Изборния кодекс”, каза още той.

По думите му отборът на Нинова е много сплотен в НС.

Запитан за отношенията му с Румен Радев Кирил Петков коментира:

„Може би не сме най-добрите политици, защото казваме това, което виждаме. Казахме много неща, които направи служебният кабинет. Радев явно не обича критика”, допълни Петков.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати