Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков не гледал пресконференцията на Борисов. 10 дни обаче били прекалено дълго

Политика

Кирил Петков не гледал пресконференцията на Борисов. 10 дни обаче били прекалено дълго

Кирил Петков не гледал пресконференцията на Борисов. 10 дни обаче били прекалено дълго - Tribune.bg
Снимка:

Не съм гледал пресконференцията на Борисов. Единственото, което разбрах, е, че ще отнеме 10 дни, за да ни се представи тяхната версия на документа. Това заяви пред журналисти съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков.

„Трябва да се работи бързо, и през почивните дни“, каза още той и призова колегите си от ГЕРБ да работят по-бързо, по-старателно, „за да имаме възможността да седнем и да говорим още този уикенд“.

Кирил Петков заяви, че иска да види точно какво има в коалиционно споразумение за целия мандат. Не мога да приема нещо, което още не съм прочел.

Съгласен съм, че хората не отиват на избори, за да гласуват за регулатори. Точно това е проблемът.

Ние на 6 март ще си спазим обещанието и Денков ще си подаде оставката. Мария Габриел ще е премиер. 10 дни е прекалено дълго“, каза още той.

„Да седнем и да решим реалните задачи, които интересуват гражданите. Нямаме ли ясен отговор за регулаторите, за службите, разговорът за министри е второстепенен“, отсече той. 

„Още вчера изпратих SMS и звънях на Борисов. И му казах, че е време да седнем да говорим, стига толкова медийни изяви, цялата държава нас чака”, поясни съпредседателят на ПП.

„Министър Тагарев ме уведоми за всички дейности, които е направило Министерството на отбраната във връзка с помощта за Украйна и аз съм му много благодарен, разбрахме, че през последните 9 месеца много е направено. Ще призова нашите колеги от ГЕРБ да имат задълбочен разговор с министър Тагарев, за да разберат колко много е направено. Искам обаче ясно да кажа, нито един български войник няма да бъде изпратен в Украйна", подчерта той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати